Η Ελληνική Σκόπελος κατατάσσεται στη κατηγορία των...

Το αμερικανικό περιοδικό Travel + Leisure παρουσίασε μια λίστα με 30 "μυστηριώδη νησιά" και η Σκόπελος πήρε την 6η θέση σε αυτήν. Είναι μια αξιολόγηση με κύρος...

περισσότερα

Η Ρωσία και η Κύπρος υπέγραψαν πρωτόκολλο τροποποίησης της...

Η Ρωσική Ομοσπονδία και η Κυπριακή Δημοκρατία υπέγραψαν το πρωτόκολλο, σύμφωνα με το οποίο γίνονται αλλαγές στη συμφωνία, που ρυθμίζουν τη φορολογία.

περισσότερα

Έναρξη λειτουργείας της γραμμής του μετρό στη Θεσσαλονίκη

Η αρχή του φθινοπώρου στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε με δοκιμαστική λειτουργεία της γραμμής του μετρό, το οποίο είναι υπό κατασκευή από το 2006.

περισσότερα

Λόγω του COVID-19, το διαβατήριο Κύπρου είναι από τα πιο...

Η πανδημία COVID-19 άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την κατανομή διαβατηρίων στην παγκόσμια κατάταξή τους. Συνήθως τα διαβατήρια κατατάσσονται με βάση τον αριθμό των χωρών..

περισσότερα

Από τις 7 Σεπτεμβρίου οι Ρώσοι θα μπορούν να ταξιδέψουν στην...

Το αντίστοιχο διάταγμα, που ανακοινώθηκε στο ΦΕΚ, ισχύει για δύο εβδομάδες - έως τις 21 Σεπτεμβρίου. Στους Ρώσους επιτρέπεται η είσοδος μέσω τριών αερολιμένων στην Ελλάδα - Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο.

περισσότερα

Η Ελλάδα πρόκειται να στοχεύσει ξένους συνταξιούχους με...

Ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών έχει θέσει στο τραπέζι ένα νόμο που θα εφαρμόσει ενιαίο φορολογικό συντελεστή εισοδήματος 7% για ξένους συνταξιούχους που θα μεταφέρουν την φορολογική τους κατοικία..

περισσότερα