Ο τουρισμός συμβάλλει στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας...

Η Ελλάδα σταδιακά ανακάμπτει από την οικονομική κρίση. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους έχει καταγραφεί ανάπτυξη δύο φορές. Φέτος αναμένεται ρυθμός ανάπτυξης 6,1 % και περαιτέρω ρυθμός ανάπτυξης 4,5 % το 2022.

περισσότερα

4 τρόποι για να βελτιώσετε τη στρατηγική σας για αγορά...

Το τεράστιο πλεονέκτημα της επένδυσης σε ακίνητα είναι η δυνατότητα στη συνέχεια να λάβετε ένα καλό εισόδημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία μεσιτείας που ονομάζεται χρηματοοικονομική μόχλευση για να βελτιώσετε την στρατηγική σας για ακίνητα και επενδύσεις. Υπάρχουν τέσσερις γνωστές μέθοδοι.

περισσότερα

5 πολλά υποσχόμενες πολεις στην Ελλάδα για μόνιμη μετακόμιση

Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη ευρωπαϊκή χώρα με ήπιο μεσογειακό , πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά και φιλικούς, καλοπροαίρετους ανθρώπους.

περισσότερα

10 παράγοντες για μια κερδοφόρα ενοικίαση ακινήτου στην...

Ο καθοριστικός παράγοντας σε μια κερδοφόρα μίσθωση είναι να καθορίσετε το ενδεχόμενο των ενοικιαστών σας στην περιοχή όπου αγοράζετε ακίνητο. Η Ελλάδα, για παράδειγμα, είναι διάσημη για τα πανεπιστήμια της, όπου η εκπαίδευση είναι δωρεάν ακόμη και για αλλοδαπούς.

περισσότερα

Αγορά ακινήτων από απόσταση: πώς να γίνετε ιδιοκτήτης...

Η αγορά ακινήτου στην Ελλάδα είναι ένας από τους προσιτούς τρόπους για να μπείτε στο πρόγραμμα Golden Visa και να αποκτήσετε άδεια διαμονής. Είναι σημαντικό να καταχωρήσετε την ιδιοκτησία σύμφωνα με όλους τους κανόνες. Χάρη στην υποστήριξη ειδικών, αυτό μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως.

περισσότερα

Η Ελλάδα με την οικονομική της ανάπτυξη κατά τη διάρκεια...

Πρόσθετη οικονομική βοήθεια από αδελφικές χώρες θα οδηγήσει στο γεγονός ότι η Ελλάδα θα γίνει ο πραγματικός πρωταθλητής της οικονομικής ανάπτυξης το 2021 στην Ευρώπη. Η δυναμική της χώρας είναι τεράστια, και η αρμόδια ηγεσία μπορεί να την κάνει παράδειγμα για άλλους.

περισσότερα

Στην Κύπρο ο αριθμός αγοραπωλησιών ακινήτων έχει αυξηθεί.

Οι ειδικοί υποθέτουν ότι οι πωλήσεις στην κυπριακή αγορά ακινήτων θα αυξηθούν στο μέλλον. Είναι, επίσης, πιθανό ότι οι πωλήσεις σε ξένους πολίτες θα αυξηθεί.

περισσότερα

“Παθητικό εισόδημα” από ακίνητα στην Ελλάδα

Το σταθερό “παθητικό εισόδημα” είναι ένα μεγάλο χρηματοοικονομικό δίχτυ ασφάλειας. Χρήματα θα μπουν στην τσέπη σας είτε εργάζεστε είτε όχι. Η επένδυση σε ακίνητα στο εξωτερικό είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε “παθητικό εισόδημα”, ειδικά όταν πρόκειται για την Ελλάδα.

περισσότερα

Επένδυση σε ακίνητη περιουσία ή δημιουργία χαρτοφυλακίου...

Η επένδυση σε ακίνητη περιουσία είναι καλύτερη από ό, τι σε μετοχές. Τα οφέλη από την κατοχή μιας οικίας ή ενός εμπορικού χώρου είναι σαφή. Ας εξετάσουμε τους λόγους πίσω από αυτή την δήλωση.

περισσότερα

Η επένδυση σε πολυτελή ακίνητα στην Κύπρο είναι πλέον πιο...

Η επένδυση σε πολυτελή ακίνητα στην Κύπρο είναι πλέον πιο κερδοφόρα από ποτέ. Η ανοικοδόμηση βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη. Σε αυτή την περίοδο οικονομικής κρίσης, τα ακίνητα μπορούν να αγοραστούν σε αρκετά ανταγωνιστικές τιμές.

περισσότερα

Τι πλεονεκτήματα έχει η ζωή δίπλα στη θάλασσα

Το να ζεις σε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα ή στον ωκεανό δεν είναι απλά μια εικόνα από καρτ ποστάλ, είναι επίσης και πολλά άλλα για τα οποία διαβάστε παρακάτω. Για όσους έχουν αμφιβολίες σχετικά με το να αγοράσουν ή να νοικιάσουν ένα παραθαλάσσιο σπίτι, έχουμε συγκεντρώσει τα 5 καλύτερα πλεονεκτήματα της ζωής δίπλα στη θάλασσα ή τον ωκεανό.

περισσότερα

Συμπλήρωση και υποβολή φορολογικής δήλωσης για μεταβίβαση...

Καλά είναι τα νέα για όσους σχεδιάζουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν ακίνητα στην Ελλάδα! Η διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής φορολογικής δήλωσης για τη μεταβίβαση ακινήτων διαρκεί πλέον μόνο δεκαπέντε λεπτά.

περισσότερα

Οι πωλήσεις ακινήτων στην Ελλάδα αυξήθηκαν μετά τη δήλωση...

Οι επενδυτές ενδιαφέρονται περισσότερο για τη δυνατότητα αγοράς ακινήτων σε περιοχές με χαμηλά επιτόκια.

περισσότερα

Αγορά ακινήτου εξ αποστάσεως: πώς να γίνεις ιδιοκτήτης...

Για να γίνεις ιδιοκτήτης ακινήτων στην Ελλάδα, δεν χρειάζεται να έρθεις στη χώρα. Η εμπειρία των επενδυτών, που έχουν χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα Golden Visa, μαρτυρεί τη συνάφεια και την αποτελεσματικότητα της αγοράς ακινήτου εξ αποστάσεως.

περισσότερα

Ήρθε η ώρα να αγοράσετε ακίνητο στην Ελλάδα!

Ακόμα και μετά το τέλος της πανδημικής κρίσης, η ζήτηση για στέγαση στην Ελλάδα δεν θα μειωθεί. Παρά το γεγονός ότι η χώρα έχει βιώσει οικονομική ύφεση τα τελευταία χρόνια, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά ακινήτων.

περισσότερα