Σχεδιασμός και διακόσμηση

Πλούσιο χρώμα της φύσης στην Ελλάδα, απαλός ήλιος, που ζεσταίνει το σπίτι σας 300 μέρες το χρόνο, πεντακάθαρα  καταγάλανα νερά της θάλασσας και έντονα χρώματα πευκοδασών  αποτυπώνονται στο σχεδιασμό και διαμόρφωση  ελληνικών εσωτερικών χώρων.

 

Διακόσμηση σε ελληνικό στυλ

Ελληνικό στυλ  σημαίνει πρώτα απ όλα απλότητα. Γι’ αυτό τα κυριότερα συστατικά διακόσμησης ενός  ελληνικού σπιτιού είναι άνεση και λειτουργικότητα  .

Τα έπιπλα στα ελληνικά σπίτια είναι γερά με χειροποίητα  αντικείμενα, χαμηλές καρέκλες και ντουλάπες, φτιαγμένες από  πεύκο ή δρυς. Χαρακτηριστικό κομμάτι  του σύγχρονου εξοχικού στην Ελλάδα είναι   έπιπλα βεράντας , φτιαγμένα από διάφορα είδη καλαμιών,  με  υφασμάτινα ένθετα.

Τα υφάσματα σε ελληνική διακόσμηση δεν χρησιμοποιούνται  ευρέως.  Μεγάλη έμφαση δίνεται σε κουρτίνες , παρ’ όλο που σε όλα τα σπίτια υπάρχουν   εγκατεστημένα  παραθυρόφυλλα. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση  είναι φυσικά. Τα παντζούρια παράγονται από φυσικά υλικά επίσης (μπαμπού, ξύλο) ή χρησιμοποιούνται κουρτίνες πακέτο. Επίσης ανάμεσα στα   υφάσματα  που χρησιμοποιούνται  στον εξοπλισμό κρεβατοκάμαρας είναι υπέροχα καλύμματα με χειροποίητα κεντήματα, δαντελωτές μαξιλαροθήκες .

Εκτός απ ’αυτό  ελληνική διακόσμηση  σημαίνει λειτουργικά αντικείμενα: πολλά βάζα, κεραμικά είδη, αμφορείς με ιδιαίτερη ζωγραφική, ντουλάπια με διακοσμητικές επιφάνειες. Σε ένα μεγάλο σπίτι στις γωνίες το σαλονιού μπορούν  να τοποθετούνται  επίπεδες κολόνες  με δωρικά κιονόκρανα.

 

Η εταιρία Grekodom Development παρέχει πολλές υπηρεσίες  για την επισκευή και εξοπλισμό χώρου. Ειδικευμένη υπάλληλοι της εταιρίας  μας θα σας βοηθήσουν στη δημιουργία σπιτιού των ονείρων σας, θα σχεδιάσουν   διακόσμηση  σε οποιοδήποτε στυλ καθώς και το ελληνικό, θα βοηθήσουν στην επιλογή  επίπλων, αντικειμένων  διακόσμησης. Οι κατασκευαστές της εταιρίας μας Θα  εκτελέσουν οποιαδήποτε εργασία σε υψηλότερο επίπεδο, υπεύθυνα και  εντός της προθεσμίας, εγγυώντας  σε εσάς  και στην οικογένεια σας ευχάριστη διαμονή   στο δικό σας σπίτι στην Ελλάδα.

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο