Τα έργα σε εξέλιξη

Η εταιρία Grekodom Development χρησιμοποιεί  τα τελευταία επιτεύγματα της τεχνολογίας και  έμπειρων επιστημόνων  για την  δημιουργία  και υλοποίηση των πιο τολμηρών σας σχεδίων. Το έτος 2014 αρχίζει  δυναμικά με  πολλά σχέδια  που βρίσκονται  σε στάδιο μελέτης ή ακόμα και κατασκευής.

Στα μελλοντικά μας σχέδια  είναι η   κατασκευή  μίας  κατοικίας  αποτελούμενης από  όροφο  με ημιυπόγειο με συναρπαστική θέα σε βουνό και θάλασσα όπου  θα  πραγματοποιηθούν και έργα  διαμόρφωσης κήπου. Το έργο αυτό είναι σε στάδιο κατασκευής.

 

           

Εργαζόμαστε στην ίδια κατεύθυνση με ακίνητο που βρίσκεται στη Χανιώτη : εστιατόριο το οποίο έχει ήδη πάρει  οικοδομική άδεια. Θα γίνει πλήρη ανακαίνιση του χώρου, δημιουργήθηκε καινούργιο  σχέδιο, έχει αλλάξει πρόσοψη κτιρίου, θα πραγματοποιηθούν έργα εξοπλισμού εστιατορίου και  γύρω  περιοχής γύρω.

       

Έχει γίνει ανακαίνιση  γραφείου στην Κατερίνη, εκτελέστηκαν έργα πλήρους ανακαίνισης  εσωτερικού χώρου και  εξωτερική διαμόρφωση γραφείου.

Συγκρότημα κατοικιών στη Σίβηρη  βρίσκεται σε στάδιο  μελέτης και  παραλαβής άδειας οικοδομής.

 

         

         

Έχουμε πάρει οικοδομική άδεια  για την ανέγερση διώροφης κατοικίας στην Κέρκυρα  με διαμόρφωση περιοχής, γίνεται  μελέτη για την εκτέλεση εργασιών.

Συνάψαμε συμφωνία για την πλήρη γενική ανακαίνιση ξενοδοχειακής μονάδας   στην Εύβοια .  Τα ακίνητα παραδίδονται  με το κλειδί στο χέρι, ύπο τον όρο αυτό  εννοείται   επίβλεψη συνόλου εργασιών , προετοιμασίας, μελέτης και πραγματοποίησης  οικοδομικών εργασιών, σχεδιασμού, σύνολο υδραυλικών εργασιών, μονώσεις τοίχων, πατωμάτων, διαμόρφωση  εξωτερικού χώρου γύρω του. Υψηλή  ποιότητα και επαγγελματική εκτέλεση όλων των εργασιών εξασφαλίζεται χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες, σωστή επιλογή υλικών που χρησιμοποιούνται, πραγματοποιείται έλεγχος σε όλα τα στάδια εργασιών και αποδοτικότητα διαχείρισης τους.

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο