Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Grekodom Development είναι μια επιχείρηση με 16 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο των ακινήτων στην Ελλάδα. Παρέχει υπηρεσίες και αναλαμβάνει έργα στον κατασκευαστικό τομέα καθώς και στον τομέα αγοραπωλησίας ακίνητης περιουσίας σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι πρόσφατα  ήταν γνωστή στην αγορά ως Mouzenidis Real Estate. Τον Οκτώβριο του 2013 αποκτά ένα νέο όνομα Grekodom Development, το οποίο ταυτίζεται με την αξιοπιστία, την άψογη εξυπηρέτηση πελατών και την άριστη ποιότητα εκτελούμενων έργων. Η Grekodom Development ανήκει στον όμιλο Mouzenidis Group με πρότυπη εταιρεία την Mouzenidis Travel.

Οι στόχοι της εταιρείας είναι ιδιαίτερα υψηλοί. Διαθέτει μεγάλη γκάμα ακινήτων σε όλη την Ελλάδα για να εκπληρώνει πάντα  τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις όλων των πελατών της. Στην Grekodom  μπορείτε να επιλέξετε παντός τύπου ακίνητο, από ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, έως μια πολυτελή παραθαλάσσια βίλα ή ακόμη και ένα νησί.

Στην Grekodom Development εργάζεται μια έμπειρη ομάδα με ειδικούς σε όλους τους τομείς: σύμβουλοι ακινήτων, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, έμποροι, οικονομολόγοι, προγραμματιστές υπολογιστών οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Η εταιρεία μας παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Δωρεάν συμβουλές για την αγορά ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
  • Επιλογή οικοπέδου
  • Πλήρης νομική κάλυψη και υποστήριξη στην διαδικασία έκδοσης άδειας διαμονής
  • Επενδυτικά σχέδια στον τομέα ακινήτων
  • Σχεδιασμός τοπίου
  • Μελέτη, κατασκευή και διαμόρφωση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων
  • Διαχείριση ακινήτων κατά την διάρκεια απουσίας ιδιοκτήτη ( ασφάλεια, εποπτεία, φροντίδα, ενοικίαση)

Εκτός από την έδρα στη Θεσσαλονίκη διαθέτουμε  υποκαταστήματα  στην πρωτεύουσα αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδος όπως στην περιοχή της Πιερίας (παραλία Κατερίνης), στην Χαλκιδική (Καλλιθέα, Νικήτη)  καθώς και σε νησιά (Κρήτη, Κέρκυρα).

Η εταιρεία Grekodom Development βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να κάνει  πραγματικότητα ένα σπίτι που πάντοτε ονειρευόσασταν να αποκτήσετε στην Ελλάδα.

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο