240 000 €
2824 €/m²
Property 33752 photo 1
Property 33752 photo 2
Property 33752 photo 3
Property 33752 photo 4
Property 33752 photo 5
Property 33752 photo 6
Property 33752 photo 7
Property 33752 photo 8
Property 33752 photo 9

Χαρακτηριστικά

  • Αριθμός ορόφων στο κτίριο: 2
  • Έτος κατασκευής: 2009
  • Παραλία: Παραλία με βότσαλα, Αμμώδης παραλία
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Τυπος θέρμανσης: ηλεκτρικό
  • Επίπεδα: 2
  • Bathrooms: 1
  • Bedrooms: 2
  • WCs: 1
  • Απόσταση από τη θάλασσα: 200 μ
  • Απόσταση απο αεροδρόμιο: 14 χλμ

Υπηρεσίες

  • Πάρκινγκ
  • Αποθήκη
  • Πρόσβαση
  • Δορυφορική τηλεόραση
  • Διπλά τζάμια
  • εσωτερικη σκαλα
  • Παραθεριστικο ακίνητο

Περιγραφή

Πωλείται 2-όροφη βίλλα έκτασης 85 τ.μ στην Κρήτη. Το ισόγειο αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο. Ο 1ος όροφος αποτελείται από σαλονοκουζίνα, μία κουζίνα, μία αποθήκη. Η βίλα έχει πρόσοψη διπλής διάταξης. Προσφέρει θέα στη θάλασσα, στο βουνό, στην πόλη.Διαθέτει έπιπλα, κοινόχρηστη πισίνα, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικό, θέση στάθμευσης, κήπο, γκαζόν, ψησταριά, αποθήκη.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοποθεσία

Παρόμοια ακίνητα

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο