Προτεινόμενη προς Πώληση: Διαμέρισμα στο Ηράκλειο, Κρήτη – 80 τ.μ.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο και διαθέτει όμορφη αυλή 25 τ.μ. Είναι εξοπλισμένο με ηλιακό θερμοσίφωνα για ζεστό νερό, πλήρως επιπλωμένο, τζάκι, 4 κλιματιστικά και σύστημα συναγερμού.
Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την αμμώδη παραλία.
- Απόσταση από Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου: 10 χλμ
- Απόσταση από Λιμάνι Ηρακλείου: 13 χλμ
Νέα Ενημέρωση:
Ο ιδιοκτήτης έχει διαιρέσει το διαμέρισμα σε δύο μικρότερες μονάδες των 45 τ.μ. η καθεμία, και οι δύο μονάδες είναι διαθέσιμες για πώληση μαζί στην τιμή των 320.000 €.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.