Πωλείται Duplex με Θέα Θάλασσα στον Πάνορμο Ρεθύμνου
Μόλις 30 μέτρα από τις αμμώδεις παραλίες του Πανόρμου, αυτό το διώροφο διαμέρισμα 111 τ.μ. συνδυάζει άνεση, φως και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα σε μια από τις πιο γαλήνιες τοποθεσίες του Ρεθύμνου. Η ανανεωμένη πρόσοψη και η άριστη κατάσταση συντήρησης το καθιστούν έτοιμο για κατοίκηση ή επένδυση από την πρώτη μέρα.
Γενικά Χαρακτηριστικά
- Τύπος: Duplex διαμέρισμα
- Επιφάνεια: 111 τ.μ. (ισόγειο 30 τ.μ. + Α' όροφος 81 τ.μ.)
- Υπνοδωμάτια: 2
- Μπάνια: 1
- Ισόγειο: γκαράζ και μηχανοστάσιο
- Α' όροφος: ενιαίος χώρος με κουζίνα, καθιστικό με τζάκι, 2 υπνοδωμάτια και μπάνιο
Παροχές
- Θέρμανση πετρελαίου
- Κλιματιστικά
- Τζάκι
- Κουφώματα και παντζούρια αλουμινίου με διπλά τζάμια
- Γκαράζ για ένα όχημα
Ιδιαίτερα Πλεονεκτήματα
- Απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα
- Ήσυχη γειτονιά με εξαιρετική πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες
- 30 μέτρα από αμμώδεις παραλίες και εστιατόρια
- 50 μέτρα από καταστήματα
- 50 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.