Πωλείται - Επαγγελματικός χώρος 67 μ² στην Αθήνα

Ελλάδα Αττική Αθήνα - Βόρεια Προάστια Κηφισιά
250 000 €
3731 €/m²
Property 44712 photo 1

Χαρακτηριστικά

  • Απόσταση από τη θάλασσα: 10000 μ
  • Απόσταση απο αεροδρόμιο: 42 χλμ

Υπηρεσίες

  • Αποθήκη

Περιγραφή

Πωλείται επαγγελματικός χώρος έκτασης 67 τ.μ στην Αθήνα. Το επαγγελματικός χώρος αποτελείται από ένα επίπεδο. επαγγελματικός χώρος έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Διαθέτει έπιπλα, αποθήκη.

Διατίθεται προς πώληση εμπορικό κατάστημα στην περιοχή Κηφισιά.

Ο χώρος αποτελείται απο τρία επίπεδα:

  • Υπόγειο: 17 τ.μ.
  • Ισόγειο: 17 τ.μ.
  • Πρώτος ορ.: 27 τ.μ.

Το κατάστημα βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο, εμπορικό κέντρο της περιοχής.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοποθεσία

Παρόμοια ακίνητα

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο