Πωλείται γη έκτασης 4000 μ² στην Πιερία. Είναι εκτός σχεδίου πόλης. Διαθέτει νερό, ηλεκτρικό ρεύμα. Δυνατότητα οικοδόμησης 200 μ².
Το Olympic Reviera είναι ένα γραφικό μέρος όπου ο καθένας μπορεί να απολαύσει μια υπέροχη θέα στις οροσειρές του Ολύμπου.
Πωλείται οικόπεδο εμβαδού 4000 τ.μ. με δυνατότητα δόμησης 200 τ.μ. στην περιοχή της Πιερίας. Το οικόπεδο διαθέτει νερό και ρεύμα. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η προαστιακή περιοχή της Κατερίνης με ανεπτυγμένη υποδομή. Σε απόσταση περιπάτου βρίσκονται σούπερ μάρκετ, καταστήματα, φαρμακεία και σχολεία. Στα 40 μέτρα υπάρχει αυτοκινητόδρομος που οδηγεί στην παραλία της πόλης. Το οικόπεδο έχει υπέροχη θέα στην κατοικία των αρχαίων Ελλήνων θεών, τον μυθικό Όλυμπο. Η τιμή του οικοπέδου είναι 150.000 ευρώ.
Σε κοντινή απόσταση υπάρχει άλλο ένα οικόπεδο εμβαδού 7100 τ.μ με δυνατότητα δόμησης 231 τ.μ. Η τιμή είναι 200.000 ευρώ.