Επενδυτικό ακίνητο μικτής χρήσης – Νέο Ρύσιο, Θεσσαλονίκη
Πωλείται εξαιρετικό επενδυτικό ακίνητο σε προνομιακή θέση στο Νέο Ρύσιο, μόλις 200 μ. από την έξοδο του Περιφερειακού προς Χαλκιδική.
Το ακίνητο βρίσκεται σε αγροτεμάχιο 3.500 τ.μ. με δύο εισόδους και περιλαμβάνει:
- Ισόγειο επαγγελματικό χώρο 440 τ.μ. με υπόγειο 390 τ.μ., 4 εισόδους, ράμπα φορτοεκφόρτωσης και χώρο στάθμευσης.
- Διαμέρισμα/μεζονέτα 272 τ.μ. υψηλών προδιαγραφών.
- Διαμέρισμα 140 τ.μ., διαμορφωμένο σε γραφείο και κατοικία.
Όλα τα τμήματα του ακινήτου είναι μισθωμένα έως το τέλος του 2028, εξασφαλίζοντας άμεσο εισόδημα. Το ακίνητο είναι πλήρως τακτοποιημένο πολεοδομικά και επιτρέπονται χρήσεις όπως ξενοδοχείο, καταλύματα, ιατρικά κέντρα, γραφεία, supermarket, e-shop, υπηρεσίες και άλλες εμπορικές δραστηριότητες.
Εξαιρετική πρόσβαση:
- 5' από το Mediterranean Cosmos
- 5' από το Αεροδρόμιο «Μακεδονία»
- 7' από το Διαβαλκανικό
- 7–10' από την Περαία
- 20' από τις παραλίες της Χαλκιδικής
Ιδανική επιλογή για επενδυτές που αναζητούν ακίνητο με σταθερές αποδόσεις, στρατηγική θέση και σημαντικές προοπτικές υπεραξίας.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.