Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 70 τ.μ στη Θεσσαλονίκη. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, μία κουζίνα, ένα μπάνιο, μία αποθήκη. Το διαμέρισμα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη.Διαθέτει κλιματιστικό, αποθήκη. Κτίριο χωρίς ασανσέρ.
Λευκός Πύργος – Καρδιά Θεσσαλονίκης | Διαμέρισμα 70 τ.μ. με θέα στον Λευκό Πύργο !
Πωλείται διαμέρισμα 70 τ.μ. σε μοναδικό σημείο στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, μόλις 150 μέτρα από τον Λευκό Πύργο και την παραλιακή λεωφόρο της πόλης.
Το ακίνητο βρίσκεται στον 2ο όροφο και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και αποθήκη. Διαθέτει πρόσοψη με ανοιχτωσιά και θέα προς τον Λευκό Πύργο, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα που σπάνια συναντάται στην περιοχή.
Ακριβώς κάτω από την οικοδομή εκτείνεται ένας από τους πιο γνωστούς ιστορικούς πεζοδρόμους της Θεσσαλονίκης, με καταστήματα, καφέ, εστιατόρια και έντονη εμπορική και τουριστική κίνηση, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες τόσο για κατοικία όσο και για επενδυτική εκμετάλλευση.
Το διαμέρισμα διαθέτει κλιματισμό, διπλά τζάμια και αποθήκη που βρίσκεται στο πίσω μέρος της οικοδομής. Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα διαχωρισμού σε δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για επενδυτές που αναζητούν υψηλές αποδόσεις μέσω μακροχρόνιας ή βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Η θέση του ακινήτου εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στην παραλία, την αγορά, τα πανεπιστήμια, τα μέσα μεταφοράς και όλα τα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος του κέντρου της Θεσσαλονίκης.
*Σημείωση: Η οικοδομή δεν διαθέτει ανελκυστήρα, χαρακτηριστικό που συναντάται συχνά στα κτίρια του ιστορικού κέντρου.
Ένα ακίνητο με σπάνια τοποθεσία, θέα στον Λευκό Πύργο και σημαντικές προοπτικές αξιοποίησης, στην πιο εμβληματική περιοχή της Θεσσαλονίκης.


























