Πωλείται παλιά πετρόκτιστη οικία στη Ρογδιά Ηρακλείου – μοναδική θέα
Πωλείται παλιά παραδοσιακή οικία 91 τ.μ. σε οικόπεδο 111 τ.μ., στη Ρογδιά Ηρακλείου, σε προνομιακό σημείο με ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στη θάλασσα, το βουνό και το χωριό.
Το ακίνητο απέχει μόλις 3.400 μ. από τη θάλασσα, 20 χλμ από το αεροδρόμιο Ηρακλείου και 18 χλμ από το λιμάνι, συνδυάζοντας ηρεμία και εύκολη πρόσβαση στην πόλη.
Η οικία χρήζει πλήρους ανακαίνισης, προσφέροντας στον αγοραστή τη δυνατότητα να τη διαμορφώσει εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τις ανάγκες και το προσωπικό του ύφος. Όλοι οι τοίχοι είναι πετρόκτιστοι, στοιχείο που αναδεικνύει τον παραδοσιακό χαρακτήρα του ακινήτου και το καθιστά ιδανικό για αναπαλαίωση υψηλής αισθητικής.
Ιδανική επιλογή για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και για επενδυτική εκμετάλλευση (τουριστική κατοικία), χάρη στη μοναδική θέα και τη θέση της.
✨ Ένα ακίνητο με αυθεντικότητα, χαρακτήρα και σπάνια θέα.








