Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 54 τ.μ στην Αθήνα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα, ένα ντούζ. Το διαμέρισμα έχει διάταξη γωνίας. Προσφέρει θέα στη πόλη. Διαθέτει έπιπλα, κλιματιστικό, κήπο, ανελκυστήρα, θέρμανση.
✨ Σύγχρονο Πλήρως Ανακαινισμένο Διαμέρισμα 54 τ.μ. – Καλαμάκι, Άλιμος (Αθήνα - Νότια Προάστια)
Σε εξαιρετικό σημείο στο Καλαμάκι, μόλις 500 μέτρα από την παραλία και με άμεση πρόσβαση τόσο προς το κέντρο της Αθήνας όσο και προς την Αθηναϊκή Ριβιέρα, παρουσιάζεται αυτό το κομψό και πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 54 τ.μ., ιδανικό για μόνιμη κατοικία ή εξοχική χρήση.
Ανακαινισμένο τον Ιούνιο του 2025 με υλικά υψηλών προδιαγραφών, το διαμέρισμα αποπνέει πολυτέλεια και μοντέρνα αισθητική. Βρίσκεται στο ισόγειο (αν και στα χαρτιά δηλώνεται ως υπόγειο), με αποθήκες και κήπο στο κατώτερο επίπεδο.
🏠 Κύρια χαρακτηριστικά:
📍 Τοποθεσία – Πλεονεκτήματα:
Σε κομβικό σημείο του Αλίμου, λίγα λεπτά από την παραλία, τα μέσα μεταφοράς, τα εμπορικά καταστήματα και τις βασικές αρτηρίες που συνδέουν το κέντρο της πόλης με τη Ριβιέρα.
Ένα μοναδικό διαμέρισμα που συνδυάζει την άνεση, την ασφάλεια και τη σύγχρονη πολυτέλεια, σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές των Νοτίων Προαστίων.





























