Πωλείται υπό κατασκευή μεζονέτα έκτασης 50 τ.μ στη Σιθωνία. Η μεζονέτα αποτελείται από 2 επίπεδα. Ισόγειο αποτελείται από σαλονοκουζίνα, ένα WC.
1ος όροφος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα ντούζ.
Η μεζονέτα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει υπέροχη. Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικό, πισίνα για ιδιωτική χρήση, θέση στάθμευσης, θέρμανση.
Πωλείται Υπό Κατασκευή Μεζονέτα 50 τ.μ στην Νικήτη , Σιθωνίας.
Πρόκειται για μία όμορφη μεζονέτα υπό κατασκευή, συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ., που προσφέρει άνετη και λειτουργική διαρρύθμιση σε δύο επίπεδα.
Ισόγειο:
- Ευρύχωρη σαλονοκουζίνα ανοιχτού τύπου, ιδανική για καθημερινή χρήση και φιλοξενία.
- WC για την εξυπηρέτηση του ισογείου.
1ος Όροφος:
- Ένα άνετο υπνοδωμάτιο, φωτεινό και ευάερο.
- Μπάνιο με ντουζιέρα.
Η μεζονέτα έχει διάταξη εμπρός, που προσφέρει υπέροχη θέα και φυσικό φωτισμό σε όλους τους χώρους.
Επιπλέον παροχές και χαρακτηριστικά:
- Ηλιακός θερμοσίφωνας για οικονομία και φιλικότητα προς το περιβάλλον.
- Κλιματιστικό για άνετη διαμονή όλο το χρόνο.
- Ιδιωτική πισίνα, ιδανική για στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς.
- Θέρμανση για άνεση τους χειμερινούς μήνες.
- Θέση στάθμευσης αποκλειστικά για τους κατοίκους της μεζονέτας.
Η κατοικία βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στη Σιθωνία, κοντά σε παραλίες, καταστήματα και όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες.
Ιδανική επιλογή για διαμονή ή επένδυση σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Χαλκιδικής.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.