Πωλείται
1-όροφη μονοκατοικία έκτασης 151 τ.μ στην Αθήνα. Σπίτι 3 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, μία κουζίνα, ένα μπάνιο, ένα ντούζ.
Η μονοκατοικία έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει υπέροχη. Διαθέτει έπιπλα, ηλιακό θερμοσίφωνα, τζάκι, κλιματιστικό, τέντες, πισίνα για ιδιωτική χρήση, θέση στάθμευσης, κήπο, γκαζόν, ψησταριά, θέρμανση, αποθήκη.
---------------------------------------
Μονοκατοικία με Πισίνα στον Σχινιά – 151 τ.μ. σε Οικόπεδο 750 τ.μ.
Σε μια από τις πιο ήσυχες και πράσινες περιοχές του Σχινιά, μόλις 2,5 χλμ από τη θάλασσα, προσφέρεται αυτή η πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη μονοκατοικία 151 τ.μ., χτισμένη το 1995, σε περιφραγμένο οικόπεδο 750 τ.μ.
Η κατοικία αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο και προσφέρει:
- Τρία άνετα υπνοδωμάτια
- Δύο πλήρη μπάνια
- Ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και ανεξάρτητη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές
- Αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο και κλιματιστικά A/C σε όλους τους χώρους
- Πισίνα ιδανική για στιγμές χαλάρωσης
- Εξωτερικό BBQ, ιδανικό για φιλοξενία και καλοκαιρινές συγκεντρώσεις
- Χώρος στάθμευσης, αποθήκη, ηλιακός θερμοσίφωνας και κουφώματα αλουμινίου για άριστη θερμομόνωση
Η κατοικία αποτελεί εξαιρετική επιλογή για μόνιμη ή παραθεριστική κατοικία, προσφέροντας ηρεμία και ποιότητα ζωής, μόλις 16 χλμ από το κέντρο της Νέας Μάκρης και περίπου 38 χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.