Πωλείται ξενοδοχείο έκτασης 500 τ.μ στην Καβάλα. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 0 επίπεδα. Το ξενοδοχείο έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει θέα στη θάλασσα, στη πόλη. Διαθέτει έπιπλα, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικό, θέρμανση, αποθήκη.
Μοναδικό ακίνητο σε προνομιακή τοποθεσία, πρώτης γραμμής στο λιμάνι της Καβάλας, στην καρδιά του κέντρου της πόλης. Πρόκειται για έναν επαγγελματικό χώρο συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ., ο οποίος καταλαμβάνει ολόκληρο τον 2ο και τελευταίο όροφο κτηρίου, διαθέτοντας ανεξάρτητη είσοδο και ιδιόκτητο ανελκυστήρα.
Το ακίνητο προσφέρει επιπλέον αποκλειστική χρήση του δώματος, στο οποίο υπάρχει δικαίωμα δόμησης επιπλέον 100 τ.μ., με ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στο λιμάνι, τη θάλασσα και το αστικό τοπίο της Καβάλας.
Η υφιστάμενη διαρρύθμιση περιλαμβάνει 14 αυτόνομα δωμάτια με λουτρά, καθώς και βοηθητικούς και αποθηκευτικούς χώρους.
Είναι εξοπλισμένο με συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας και κατατάσσεται σε ενεργειακή κλάση Ζ.
Δεν επιβαρύνεται με μηνιαία κοινόχρηστα.
Αποτελεί ιδανική επενδυτική επιλογή, με πολλαπλές δυνατότητες αξιοποίησης, όπως:
- Δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας
- Ανάπτυξη συγκροτήματος κατοικιών για βραχυχρόνια ή μακροχρόνια μίσθωση
- Μετατροπή σε πολυτελή κατοικία ή επαγγελματική έδρα υψηλών προδιαγραφών
Ένα ακίνητο με σπάνια χαρακτηριστικά και απεριόριστες προοπτικές ανάπτυξης, σε ένα από τα πιο περιζήτητα σημεία της πόλης.

