Πωλείται 1-ορόφου μονοκατοικία έκτασης 267 τ.μ στην Πελοπόννησο. Η μονοκατοικία έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα. Διαθέτει τζάκι, κλιματιστικό, τέντες, θέση στάθμευσης, κήπο, γκαζόν, ψησταριά, θέρμανση, αποθήκη.
----------------------------------
Πωλείται μοναδική μονοκατοικία 267 τ.μ. στο Βραχάτι, σε οικόπεδο 529 τ.μ., μόλις 150 μέτρα από την παραλία. Πρόκειται για εξαιρετικής κατασκευής βίλα, κατάλληλη τόσο για εξοχική όσο και για κύρια κατοικία.
Η κατοικία αποτελείται από δύο επίπεδα:
Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ένας όμορφος κήπος 390 τ.μ. με οπωροφόρα δέντρα και πηγάδι - γεώτρηση. Το ακίνητο διαθέτει επίσης δύο υπαίθρια πάρκινγκ, αποθήκη 10 τ.μ. και κουφώματα αλουμινίου με σίτες.
Η τοποθεσία του είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται σε ήσυχο αδιέξοδο, πλησίον εστιατορίων και σούπερ μάρκετ. Η θέα στη θάλασσα και η εγγύτητα στην παραλία καθιστούν το ακίνητο εξαιρετική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για απόκτηση Golden Visa.





























