- Κωδικός 5848
- Προς πώληση, προς ενοικίαση Πωλείται
- Τύπος Βίλα
- Εμβαδόν 550 m²
- Έκταση οικοπέδου 3800 m²
- Περιοχή Περίχωρα Καβάλας
- Τοποθεσία Νέα Πέραμος (Ελευθερές) | Ν. Καβάλας (Μακεδονία)
Χαρακτηριστικά
- Απόσταση από τη θάλασσα: 2 μ
- Απόσταση απο αεροδρόμιο: 156 χλμ
Υπηρεσίες
- Πάρκινγκ
- Πισίνα
- Τζάκι
- Αποθήκη
- Γκαράζ
- Golden Visa
Περιγραφή
Πωλείται βίλλα έκτασης 550 τ.μ στα περίχωρα Καβάλας.
Η βίλα έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα, στο βουνό, στο δάσος.Διαθέτει έπιπλα, ηλιακό θερμοσίφωνα, τζάκι, κλιματιστικό, τέντες, πισίνα για ιδιωτική χρήση, θέση στάθμευσης, κήπο, γκαζόν, ψησταριά, γκαράζ, θέρμανση, συναγερμό, αποθήκη.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.
Τοποθεσία
Παρόμοια ακίνητα



- Κωδικός 5848
- Εμβαδόν 550 m²
- Απόσταση από τη θάλασσα 2 m






































