Πωλείται γη έκτασης 14529 μ² στην Κέρκυρα. Είναι εκτός σχεδίου πόλης. Υπάρχει δυνατότητα απόκτησης άδειας οικοδόμησης.
Προσφέρει θέα στη θάλασσα, στο βουνό, στο δάσος.
Πωλείται αγροτεμάχιο 14.529 τ.μ. στην περιοχή Πικουλάτικα, στο κέντρο της Κέρκυρας!
Το οικόπεδο είναι επικλινές, με πολλά διαφορετικά δέντρα, συμπεριλαμβανομένων ελαιόδεντρων. Η θέα είναι πανοραμική σε ορισμένα σημεία: θέα στη θάλασσα, στην πόλη, στο αεροδρόμιο, στο Παλαιό Φρούριο και στο όρος Παντοκράτορας.
Το αγροτεμάχιο έχει πρόσοψη δρόμου περίπου 80 μέτρων.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.