επωληθη

Πωλείται - Επαγγελματικός χώρος 206 μ² στην Αθήνα

Ελλάδα Αττική Αθήνα - Νότια Προάστια Παλαιό Φάληρο Αμφιθέα
1 220 000 € 900 000 €
4369 €/m²
Property 57031 photo 1

Χαρακτηριστικά

  • Κέρδος: 4,27%
  • Έτος κατασκευής: 2000
  • Τυπος θέρμανσης: ηλεκτρικό
  • Απόσταση από τη θάλασσα: 1200 μ
  • Απόσταση απο αεροδρόμιο: 35 χλμ

Περιγραφή

Πωλείται επαγγελματικός χώρος έκτασης 206 τ.μ στην Αθήνα. Το επαγγελματικός χώρος αποτελείται από ένα επίπεδο. επαγγελματικός χώρος έχει διάταξη εμπρός.

Ο επαγγελματικος χωρος βρισκεται στη περιοχη Π. Φαληρο
Παρκινγκ 3 θεσεων
Μισθωμενο εως 1/2029
Παταρι 190τ.μ

ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ!



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοποθεσία

Παρόμοια ακίνητα

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο