Πωλείται - Επαγγελματικός χώρος 480 μ² στην Αθήνα

Ελλάδα Αττική Αθήνα - Βόρεια Προάστια Κηφισιά
1 300 000 € 850 000 €
1771 €/m²
Property 31104 photo 1

Χαρακτηριστικά

  • Αριθμός ορόφων στο κτίριο: 4
  • Έτος κατασκευής: 2012
  • Απόσταση από τη θάλασσα: 15000 μ
  • Απόσταση απο αεροδρόμιο: 13 χλμ

Περιγραφή

Πωλείται επαγγελματικός χώρος έκτασης 480 τ.μ στην Αθήνα. Το επαγγελματικός χώρος αποτελείται από 0 επίπεδα. επαγγελματικός χώρος έχει διάταξη εμπρός. Διαθέτει έπιπλα.

Προς πώληση κτίριο 480 τ.μ στην περιοχή της Κηφισιάς.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοποθεσία

Παρόμοια ακίνητα

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο