Πωλείται - Γη 34000 μ² στα περίχωρα Καβάλας

Ελλάδα Μακεδονία Ν. Καβάλας Πιερέα Πλατανότοπος
120 000 €
3 €/m²
Property 54373 photo 1
Property 54373 photo 2
Property 54373 photo 3
Property 54373 photo 4
Property 54373 photo 5

Χαρακτηριστικά

  • Απόσταση από τη θάλασσα: 12000 μ
  • Αποστ. εώς πλησ. πόλη: 2 χλμ
  • Απόσταση απο αεροδρόμιο: 70 χλμ

Περιγραφή

Πωλείται γη έκτασης 34000 μ² στα περίχωρα Καβάλας. Είναι εκτός σχεδίου πόλης. Διαθέτει νερό, ηλεκτρικό ρεύμα. Δυνατότητα οικοδόμησης 200 μ². Προσφέρει θέα στο βουνό.

Περιοχή: Πλατανότοπος Καβάλας



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοποθεσία

Παρόμοια ακίνητα

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο