Πωλείται - Γη 4500 μ² στην Κέρκυρα

Ελλάδα Νησιά Ιονίου Ν. Κέρκυρας Κέρκυρα
200 000 €
44 €/m²
Property 49619 photo 1
Property 49619 photo 2
Property 49619 photo 3

Χαρακτηριστικά

  • Απόσταση από τη θάλασσα: 200 μ
  • Αποστ. εώς πλησ. πόλη: 500 χλμ
  • Απόσταση απο αεροδρόμιο: 20 χλμ

Περιγραφή

Πωλείται περιφραγμένη γη έκτασης 4500 μ² στην Κέρκυρα. Διαθέτει νερό, ηλεκτρικό ρεύμα. Υπάρχει δυνατότητα απόκτησης άδειας οικοδόμησης. Δυνατότητα οικοδόμησης 200 μ². Προσφέρει θέα στη θάλασσα.

Το οικόπεδο βρίσκεται στη περιοχή του Παραμόνα



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοποθεσία

Παρόμοια ακίνητα

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο