Πωλείται - Γη 2783 μ² στη Θεσσαλονίκη

1 100 000 €
395 €/m²
Property 46276 photo 1
Property 46276 photo 2
Property 46276 photo 3
  • Κωδικός 46276
  • Προς πώληση, προς ενοικίαση Πωλείται
  • Τύπος Γη
  • Έκταση οικοπέδου 2783 m²
  • Περιοχή Θεσσαλονίκη
  • Τοποθεσία Θεσσαλονίκη (Ελλάδα) | Πολίχνη (Θεσσαλονίκη - Περιφ/κοί δήμοι)

Χαρακτηριστικά

  • Συντελεστής δόμησης: 0,6
  • Απόσταση από τη θάλασσα: 3700 μ
  • Απόσταση απο αεροδρόμιο: 25 χλμ

Υπηρεσίες

  • Πρόσβαση

Περιγραφή

Πωλείται γη έκτασης 2783 μ² στη Θεσσαλονίκη. Εντάσσεται εντός σχεδίου πόλεως. Διαθέτει νερό, ηλεκτρικό ρεύμα. Υπάρχει δυνατότητα απόκτησης άδειας οικοδόμησης. Δυνατότητα οικοδόμησης 1670 μ². Προσφέρει θέα στη θάλασσα, στην πόλη.

Περιοχή: Πολίχνη



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοποθεσία

Παρόμοια ακίνητα

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο