Πωλείται ξενοδοχείο έκτασης 1016 τ.μ στην Ήπειρο. Το ξενοδοχείο αποτελείται από ένα επίπεδο. Το ξενοδοχείο έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Διαθέτει έπιπλα, κλιματιστικό, κήπο, αποθήκη.
To Ξενοδοχείο κατηγορίας 3 αστέρων στην περιοχή της Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, δίπλα στην Πάργα, την Πέρδικα.
To ξενοδοχείο έχει ανακαινισθεί πλήρως το 2015 και διαθέτει 29 δίκλινα δωμάτια, με μπαλκόνι και βεράντα στον ήλιο. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με TV, κλιματιστικό, ψυγείο και μπάνιο.
Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου είναι τέτοια ώστε κάθε δωμάτιο να μοιάζει με bungalow και είναι κτισμένο σε 6 επίπεδα. Συγκεκριμένα στο 1ο επίπεδο είναι 7 δίκλινα, στο 2ο, 3ο και 4ο επίπεδο είναι από 4 δίκλινα, στο 5ο 6 δίκλινα και στο 6ο 4 δίκλινα. Στο υπόγειο υπάρχει λεβητοστάσιο, πλυντήρια, τουαλέτες προσωπικού και 2 μεγάλες αποθήκες. Στο Ισόγειο υπάρχει ένα διαμέρισμα 87τμ, η reception, το καθιστικό/εστιατόριο, προαύλιο εστιατορίου και μαγειρεία. Επίσης στο ισόγειο υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής πισίνας. Πρόκειται για επιχείρηση η οποία λειτουργεί κανονικά και συγκεκριμένα από το 1995 μέχρι σήμερα .
Tα Σύβοτα ανήκουν στον δήμο Συβότων και βρίσκονται 24 χιλιόμετρα νότια της Ηγουμενίτσας πού βρίσκεται και το Λιμάνι Ηγουμενίτσας οπως και το κρατικό νοσοκομείο το αεροδρόμιο βρίσκεται απέναντι στο νησί Κέρκυρα καταλήγετε με φεριμπότ τα δρομολόγια είναι ανά μία ώρα επόμενο αεροδρόμιο βρίσκεται στην Πρέβεζα και απέχει από τα Σύβοτα γύρω στα 86 χιλιόμετρα..








