- Κωδικός 41159
- Προς πώληση, προς ενοικίαση Ενοίκιαση
- Τύπος Διαμέρισμα
- Εμβαδόν 210 m²
- Περιοχή Αθήνα
- Τοποθεσία Αττική (Ελλάδα) | Κηφισιά (Αθήνα - Βόρεια Προάστια)
- Αριθμός δωματίων 4
Χαρακτηριστικά
- Έτος κατασκευής: 1990
- Έτος ανακαίνισης: 2014
- Αριθμός δωματίων: 4
- Τυπος θέρμανσης: πετρέλαιο
- Μπάνια: 2
- Υπνοδωμάτια: 3
- WCs: 3
- Απόσταση από τη θάλασσα: 16000 μ
- Απόσταση απο αεροδρόμιο: 30 χλμ
Υπηρεσίες
- Πάρκινγκ
- Ασανσέρ
- Τζάκι
- Αποθήκη
Περιγραφή
Ενοικιάζεται διαμέρισμα έκτασης 210 τ.μ στην Αθήνα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, μία κουζίνα, 2 μπάνια, ένα WC.
Το διαμέρισμα έχει πρόσοψη διπλής διάταξης. Διαθέτει έπιπλα, τζάκι, θέση στάθμευσης, ανελκυστήρα, θέρμανση, συναγερμό, αποθήκη.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.









