- Κωδικός 26988
- Προς πώληση, προς ενοικίαση Πωλείται
- Τύπος Βίλα
- Εμβαδόν 260 m²
- Έκταση οικοπέδου 860 m²
- Περιοχή Κομοτηνή
- Τοποθεσία Ροδίτης (Κομοτηνή) | Ν. Ροδόπης (Θράκη)
- Αριθμός δωματίων 9
Χαρακτηριστικά
- Αριθμός ορόφων στο κτίριο: 2
- Έτος κατασκευής: 2012
- Αριθμός δωματίων: 9
- Τυπος θέρμανσης: άλλο
- Επίπεδα: 2
- Μπάνια: 5
- Υπνοδωμάτια: 8
- WCs: 5
- Απόσταση από τη θάλασσα: 19500 μ
- Απόσταση απο αεροδρόμιο: 49 χλμ
Υπηρεσίες
- Πάρκινγκ
- Τζάκι
- Αποθήκη
Περιγραφή
Πωλείται 2-όροφη βίλλα έκτασης 260 τ.μ στη Κομοτηνή. Το ισόγειο αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, μία κουζίνα, 3 μπάνια με ντούζ, 2 αποθήκες.
Ο 1ος όροφος αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια με ντούζ.
Η βίλα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει θέα στο βουνό.Διαθέτει έπιπλα, ηλιακό θερμοσίφωνα, τζάκι, κλιματιστικό, τέντες, θέση στάθμευσης, κήπο, γκαζόν, ψησταριά, θέρμανση, συναγερμό, αποθήκη.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.
Τοποθεσία
Παρόμοια ακίνητα



- Κωδικός 26988
- Εμβαδόν 260 m²
- Αριθμός δωματίων 9





















