Πωλείται - Μονοκατοικία 220 μ² στην Αττική

Ελλάδα Αττική Υπόλοιπο Αττικής Λαύριο Κάτω Σούνιο
5 000 000 €
22727 €/m²
Property 18499 photo 1
Property 18499 photo 2
Property 18499 photo 3
Property 18499 photo 4
Property 18499 photo 5
Property 18499 photo 6
Property 18499 photo 7
Property 18499 photo 8
Property 18499 photo 9
Property 18499 photo 10
Property 18499 photo 11
Property 18499 photo 12
Property 18499 photo 13
Property 18499 photo 14
Property 18499 photo 15
Property 18499 photo 16
Property 18499 photo 17

Χαρακτηριστικά

  • Έτος κατασκευής: 1920
  • Τυπος θέρμανσης: πετρέλαιο
  • Απόσταση από τη θάλασσα: 10 μ
  • Απόσταση απο αεροδρόμιο: 34 χλμ

Περιγραφή

--------------------------

Ανακαλύψτε την απόλυτη ηρεμία και την παραδοσιακή γοητεία σε αυτή τη μονοκατοικία του 1920, που βρίσκεται στην ειδυλλιακή περιοχή του Κάτω Σουνίου, μόλις 10 μέτρα από τη θάλασσα.

Περιγραφή εξωτερικών και εσωτερικών χώρων: Το ακίνητο αποπνέει μια ατμόσφαιρα νοσταλγίας με την αρχιτεκτονική του στυλ της δεκαετίας του '20. Τα εξωτερικά χρώματα, με την απαλή γήινη απόχρωση των τοίχων και το σκούρο μέταλλο της περίφραξης, συνδυάζονται αρμονικά με το φυσικό τοπίο. Ο κήπος προσφέρει ένα ήσυχο καταφύγιο με θέα στη θάλασσα, ενώ η βεράντα είναι ιδανική για απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης. Τα εσωτερικά χαρακτηρίζονται από την αυθεντικότητα των υλικών και την απλότητα του σχεδιασμού, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Διαρρύθμιση:

Ημιυπόγειο: Αποθηκευτικοί χώροι και πλυντήριο.

Ισόγειο: Ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, τραπεζαρία και ένα μπάνιο.

Πρώτος όροφος: Τρία υπνοδωμάτια με ενσωματωμένες ντουλάπες και δύο μπάνια.

Δεύτερος όροφος: Μεγάλη σοφίτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον υπνοδωμάτιο ή χώρος ψυχαγωγίας.

Παροχές: Δεν υπάρχουν επιπλέον παροχές αναφερόμενες.

Περιγραφή της περιοχής: Το Κάτω Σούνιο, μέρος του Λαυρίου στην Υπόλοιπο Αττικής, προσφέρει μια πλούσια τοπική κουλτούρα με παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία. Η περιοχή είναι γνωστή για τις όμορφες παραλίες της, όπως η παραλία του Σουνίου, και για τον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Υπάρχουν επίσης πάρκα και μονοπάτια για πεζοπορία, ενώ η απόσταση από το αεροδρόμιο είναι μόλις 34 χιλιόμετρα, καθιστώντας την πρόσβαση εύκολη και γρήγορη.

Αυτή η μονοκατοικία συνδυάζει την ιστορική γοητεία με την απόλυτη ηρεμία της θάλασσας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε μια ξενάγηση και να ανακαλύψετε από κοντά αυτό το μοναδικό ακίνητο.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοποθεσία

Παρόμοια ακίνητα

Πωλείται
Κατόπιν ζήτησης
  • Κωδικός 24991
  • Εμβαδόν 300 m²
  • Αριθμός δωματίων 6

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο