- Κωδικός 16461
- Προς πώληση, προς ενοικίαση Πωλείται
- Τύπος Διαμέρισμα
- Εμβαδόν 73 m²
- Περιοχή Κέρκυρα
- Τοποθεσία Νησιά Ιονίου (Ελλάδα) | Κέρκυρα (Ν. Κέρκυρας)
- Αριθμός δωματίων 4
Χαρακτηριστικά
- Παραλία: Αμμώδης παραλία
- Αριθμός δωματίων: 4
- Bathrooms: 1
- Bedrooms: 3
- WCs: 1
- Απόσταση από τη θάλασσα: 20 μ
- Αποστ. εώς πλησ. πόλη: 1.5 χλμ
- Απόσταση απο αεροδρόμιο: 5 χλμ
Υπηρεσίες
- Πάρκινγκ
Περιγραφή
Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 73 τ.μ στην Κέρκυρα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, ένα ντούζ.
Το διαμέρισμα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα.Διαθέτει έπιπλα, κλιματιστικό, θέση στάθμευσης, κήπο.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.
Τοποθεσία
Παρόμοια ακίνητα



- Κωδικός 66335
- Εμβαδόν 25 m²
- Αριθμός δωματίων 1



- Κωδικός 44335
- Εμβαδόν 37 m²
- Αριθμός δωματίων 2



- Κωδικός 65076
- Εμβαδόν 84 m²
- Αριθμός δωματίων 3



- Κωδικός 66334
- Εμβαδόν 25 m²
- Αριθμός δωματίων 1



- Κωδικός 66462
- Εμβαδόν 43 m²
- Αριθμός δωματίων 2



- Κωδικός 66336
- Εμβαδόν 25 m²
- Αριθμός δωματίων 1



- Κωδικός 66337
- Εμβαδόν 25 m²
- Αριθμός δωματίων 1



- Κωδικός 44426
- Εμβαδόν 57 m²
- Απόσταση από τη θάλασσα 400 m



- Κωδικός 65886
- Εμβαδόν 49 m²
- Αριθμός δωματίων 1

























