Προτζεκτ Κριαρίτσι

από Grekodom Development

Σχετικά με το πρότζεκτ

Το Κριαρίτσι είναι το μεγαλύτερο κατασκευαστικό έργο στη Βόρεια Ελλάδα, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την Grekodom Development. Το έργο βρίσκεται στη Σιθωνία, μεσαία χερσόνησο του Νομού Χαλκιδικής. Σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, σχεδιάζεται η κατασκευή περισσότερων από 3.000 νοικοκυριών, καθώς και η δημιουργία σύνθετης υποδομής, όπως μαρίνες, εστιατόρια, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, καταστήματα, ιατρικές εγκαταστάσεις, σπα και κέντρα ευεξίας κλπ.
Επί του παρόντος, η εταιρεία Grekodom Development προσφέρει την ιδανική επιλογή τόσο για τους επενδυτές, όσο και για όσους αναζητούν χαλαρωτικές διακοπές με άνεση στην ακτή του Ιερού κόλπου.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το Κριαρίτσι θεωρείται σήμερα μία από τις καλύτερες περιοχές αναψυχής στη Χαλκιδική, χάρη σε άνετες αμμουδιές, καθαρό αέρα του βουνού, καθαρή και σχεδόν πάντα ήρεμη θάλασσα.

Ακίνητα στο Κριαρίτσι

Κριαρίτσι - Το Κριαρίτσι βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία. Από κάθε σημείο της περιοχής υπάρχει μαγευτική θέα τόσο της ακτής όσο και του μεγαλοπρεπούς Αγίου Όρους.
Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της περιοχής, καθώς και για εξοχικά σπίτια και βίλες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του πρότζεκτ.

26 ακίνητα σε 3 σελίδες
26 ακίνητα σε 3 σελίδες