1 ακίνητα σε 1 σελίδες

Πωλείται
1 920 000 € 3840 €/m²
  • Κωδικός 52633
  • Εμβαδόν 500 m²
  • Αριθμός δωματίων 8

Ακίνητα στον Άγιο Βασίλειο (Παρακαμπίλια), Ελλάδα

Ο Άγιος Βασίλειος, επίσης γνωστός ως Παρακαμπίλια, είναι ένα ήρεμο παραθαλάσσιο χωριό στη Δυτική Ελλάδα, ιδανικό για αγοραστές που αναζητούν γνήσια ελληνική γοητεία, θέα στη θάλασσα και εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Βρίσκεται κοντά στην πόλη της Πάτρας και στη γέφυρα Ρίου–Αντιρρίου, προσφέροντας έναν συνδυασμό εύκολης πρόσβασης στις αστικές ανέσεις με την ήσυχη καθημερινότητα ενός παραδοσιακού παραθαλάσσιου οικισμού.

Γιατί να αγοράσετε ακίνητο στον Άγιο Βασίλειο

Τα ακίνητα στον Άγιο Βασίλειο (Παρακαμπίλια) απευθύνονται τόσο σε αγοραστές εξοχικής κατοικίας όσο και σε μακροχρόνιους επενδυτές. Η περιοχή προσφέρει:

  • Όμορφες παραλίες και καθαρά νερά σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.
  • Γραφική θέα στη θάλασσα και το βουνό από πολλά οικόπεδα και σπίτια.
  • Χαλαρό τρόπο ζωής με φιλική τοπική κοινότητα και χαμηλή ηχορύπανση.
  • Στρατηγική τοποθεσία κοντά στην Πάτρα, λιμάνια, νοσοκομεία και πανεπιστήμια.
  • Ανταγωνιστικές τιμές σε σύγκριση με δημοφιλή νησιά και μεγάλες πόλεις.

Τύποι ακινήτων που διατίθενται

Η αγορά ακινήτων στον Άγιο Βασίλειο, στην Παρακαμπίλια, προσφέρει έναν συνδυασμό:

  • Σύγχρονα διαμερίσματα κοντά στη θάλασσα, ιδανικά για ζευγάρια ή φοιτητές.
  • Μεμονωμένες κατοικίες με κήπους, ιδανικές για οικογένειες και συνταξιοδότηση.
  • Παραδοσιακά σπίτια χωριού με δυνατότητα ανακαίνισης.
  • Οικόπεδα με θέα στη θάλασσα και γη για την κατασκευή μιας εξατομικευμένης εξοχικής βίλας.
  • Μικρές επενδυτικές κατοικίες για μακροχρόνια ή εποχική μίσθωση.

Διαμονή στον Άγιο Βασίλειο (Παρακαμπίλια)

Η καθημερινότητα εδώ είναι απλή και βολική. Οι κάτοικοι απολαμβάνουν μικρά τοπικά καταστήματα και ταβέρνες, φρέσκο ψάρι, κοντινά σούπερ μάρκετ, σχολεία και εύκολες συγκοινωνιακές συνδέσεις. Το κλίμα είναι ήπιο, με μεγάλα καλοκαίρια και αρκετή ηλιοφάνεια, κάνοντας την υπαίθρια διαβίωση, το κολύμπι και τους περιπάτους δίπλα στη θάλασσα μέρος της καθημερινής ρουτίνας.

Η Πάτρα, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, απέχει μόλις λίγη ώρα οδήγησης, προσφέροντας εμπορικά κέντρα, πολιτιστικές εκδηλώσεις, πανεπιστήμια και ακτοπλοϊκές συνδέσεις με τα νησιά του Ιονίου και την Ιταλία. Αυτό καθιστά τον Άγιο Βασίλειο μια πρακτική βάση για όσους εργάζονται ή σπουδάζουν στην Πάτρα αλλά προτιμούν να ζουν σε ένα πιο ήσυχο περιβάλλον.

Δυνατότητες Επένδυσης σε Ακίνητα

Η ζήτηση για κατοικίες προς ενοικίαση και για τουριστική διαμονή στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και της Αχαΐας αυξάνεται. Με την αγορά ακινήτου στον Άγιο Βασίλειο (Παρακαμπίλια), οι επενδυτές μπορούν να:

  • Ενοικιάσουν σε φοιτητές και επαγγελματίες που εργάζονται στην Πάτρα.
  • Προσφέρουν επιπλωμένα σπίτια για καλοκαιρινούς τουρίστες και επισκέπτες του Σαββατοκύριακου.
  • Ωφεληθούν από μελλοντικές βελτιώσεις υποδομών στη Δυτική Ελλάδα.

Πώς Μπορούμε να Βοηθήσουμε

Η ομάδα μας ειδικεύεται στα ακίνητα στον Άγιο Βασίλειο (Παρακαμπίλια) και στις γύρω περιοχές. Σας υποστηρίζουμε σε κάθε βήμα: αναζήτηση ακινήτου, νομικούς ελέγχους, διαπραγμάτευση και ολοκλήρωση της διαδικασίας. Είτε αναζητάτε ένα διαμέρισμα δίπλα στη θάλασσα, μια οικογενειακή κατοικία ή ένα οικόπεδο με άδεια δόμησης, μπορούμε να σας παρουσιάσουμε επιλογές που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό και τον τρόπο ζωής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε μια εξατομικευμένη επιλογή ακινήτων στον Άγιο Βασίλειο και να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό για το νέο σας σπίτι ή την επένδυσή σας στην Ελλάδα.

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο