Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 75 τ.μ στην Αθήνα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, μία κουζίνα, ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει πανοραμική θέα στο βουνό, στην πόλη, στο δάσος.Διαθέτει τέντες, ανελκυστήρα, θέρμανση.
Πωλείται διαμέρισμα 75 τ.μ. στον Άγιο Ιωάννη, στην περιοχή του Νέου Κόσμου, σε προνομιακό σημείο κοντά στο κέντρο της Αθήνας.
Το ακίνητο βρίσκεται στον 2ο όροφο πολυκατοικίας έξι ορόφων, κατασκευής 1969, και διαθέτει φωτεινή, προσόψεως διαρρύθμιση.
Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ευρύχωρο καθιστικό, ανεξάρτητη κουζίνα και ένα μπάνιο. Διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου, τέντες και ανελκυστήρα.
Το διαμέρισμα προσφέρει ανοιχτή πανοραμική θέα προς την πόλη και το βουνό. Χρήζει ανακαίνισης, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον νέο ιδιοκτήτη να το διαμορφώσει σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες και προτιμήσεις.
Αποτελεί κατάλληλη επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επενδυτική αξιοποίηση, λόγω της τοποθεσίας του και της άμεσης πρόσβασης στο κέντρο της Αθήνας.
Η έκδοση του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται σε εξέλιξη.





























