Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 40 τ.μ στην Αθήνα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τρίτο όροφο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα, ένα ντούζ. Το διαμέρισμα έχει διάταξη εμπρός. Διαθέτει τέντες, ανελκυστήρα, θέρμανση.
-------------------------------------------------------------------------
Προσφέρεται προς πώληση φωτεινό και πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 40 τ.μ., στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή Μπακνανά, Αθήνα. Το ακίνητο, κατασκευής 1971, ανακαινίζεται πλήρως το 2026, συνδυάζοντας τον χαρακτήρα μιας κλασικής αθηναϊκής κατοικίας με σύγχρονες ανέσεις και λειτουργικότητα.
Το διαμέρισμα διαθέτει ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, καθώς και λειτουργικούς χώρους διαβίωσης που προσφέρουν άνεση και πρακτικότητα στην καθημερινότητα. Η πρόσοψη του ακινήτου εξασφαλίζει φυσικό φωτισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ οι τέντες προσφέρουν επιπλέον σκίαση και προστασία.
Η θέρμανση είναι αυτόνομη με ατομική εγκατάσταση φυσικού αερίου, προσφέροντας οικονομία και ενεργειακή αποδοτικότητα. Το ακίνητο διαθέτει Ενεργειακή Κλάση Γ.
Αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επενδυτική εκμετάλλευση, ενώ είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για φοιτητές λόγω του μεγέθους και της λειτουργικότητάς του.
Αποστάσεις:
Διαθέσιμο από 12/05/2026.



























