Πωλείται μεζονέτα έκτασης 151 τ.μ στην Αθήνα. Η μεζονέτα αποτελείται από 2 επίπεδα. 5ος όροφος αποτελείται από σαλονοκουζίνα, μία κουζίνα, ένα WC, μία αποθήκη. 6ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια με ντούζ. Η μεζονέτα έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει υπέροχη. Διαθέτει τζάκι, κλιματιστικό, θέση στάθμευσης, ανελκυστήρα, θέρμανση, συναγερμό, αποθήκη.
-------------------------------------------
Πολυτελής Μεζονέτα – Ρετιρέ 151 τ.μ. στον Άγιο Πέτρο, Παλαιό Φάληρο
Σε μία από τις πιο ήσυχες και κομψές γειτονιές του Παλαιού Φαλήρου, προσφέρεται προς πώληση μοναδική μεζονέτα 5ου & 6ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 151 τ.μ., σε γωνιακή πολυκατοικία κατασκευής 2008 και πλήρως ανακαινισμένη το 2015 με υψηλής ποιότητας υλικά.
Η κατοικία ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική της καθαρότητα, τη διπλού ύψους οροφή στο καθιστικό, την αφθονία φυσικού φωτός και τον εκλεπτυσμένο συνδυασμό ξύλου και μετάλλου.
5ος όροφος:
Ο κύριος όροφος περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι με τζάκι, μεγάλες βεράντες με ηλεκτρικές τέντες και φυτεύσεις, ανεξάρτητη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο ή γραφείο, καθώς και WC επισκεπτών.
6ος όροφος:
Στον επάνω όροφο βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα master με ιδιωτικό μπάνιο και τζάκι. Το δεύτερο μπάνιο εξυπηρετεί το υπόλοιπο επίπεδο.
Το ακίνητο διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, κεντρικό κλιματισμό, συναγερμό, θυροτηλεόραση και θωρακισμένη πόρτα.
Οι μεγάλες βεράντες προσφέρουν πλήρη ιδιωτικότητα και άνεση φιλοξενίας, ιδανικές για στιγμές χαλάρωσης ή κοινωνικές συγκεντρώσεις με θέα προς τον ορίζοντα της πόλης.
Στην τιμή περιλαμβάνεται υπόγεια αποθήκη και θέση στάθμευσης.
Η μεζονέτα βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία — μόλις 1,5 χλμ. από τη θάλασσα, 7 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας και 35 χλμ. από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ένα ακίνητο που συνδυάζει μοναδική αρχιτεκτονική, σύγχρονη πολυτέλεια και άνεση — ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια ή επενδυτές στα Νότια Προάστια.