- Κωδικός 54716
- Προς πώληση, προς ενοικίαση Πωλείται
- Τύπος Κτίριο
- Εμβαδόν 200 m²
- Περιοχή Ανατολική Πελοπόννησος
- Τοποθεσία Πελοπόννησος (Ελλάδα) | Κόρινθος (Κορινθία)
Χαρακτηριστικά
- Αριθμός ορόφων στο κτίριο: 2
- Έτος κατασκευής: 2008
- Αριθμός δωματίων: 4
- Κατασκευή: Υπό κατασκευή
- Απόσταση από τη θάλασσα: 175 μ
- Απόσταση απο αεροδρόμιο: 110 χλμ
Περιγραφή
Πωλείται κτίριο έκτασης 200 τ.μ στην ανατολική πελοπόννησο. Το κτίριο αποτελείται από 2 επίπεδα. Το κτίριο έχει διάταξη εμπρός. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα.
Το κτηριο βρισκεται στη περιοχη Κορινθος
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.
Τοποθεσία
Παρόμοια ακίνητα
Πωλείται



- Κωδικός 54716
- Εμβαδόν 200 m²
- Αριθμός δωματίων 4






















