επωληθη

Πωλείται - Διαμέρισμα 57 μ² στον Πρωταρά

Ελλάδα Κύπρος Αμμόχωστος
114 000 €
2000 €/m²
Property 44308 photo 1
Property 44308 photo 2
Property 44308 photo 3
Property 44308 photo 4
Property 44308 photo 5
Property 44308 photo 6
  • Κωδικός 44308
  • Προς πώληση, προς ενοικίαση Πωλείται
  • Τύπος Διαμέρισμα
  • Εμβαδόν 57 m²
  • Περιοχή Protaras
  • Τοποθεσία Αμμόχωστος (Κύπρος)
  • Αριθμός δωματίων 2

Χαρακτηριστικά

  • Όροφος: 2
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Κατασκευή: Υπό κατασκευή
  • Bathrooms: 1
  • Bedrooms: 1
  • WCs: 1
  • Απόσταση από τη θάλασσα: 5000 μ
  • Απόσταση απο αεροδρόμιο: 45 χλμ

Υπηρεσίες

  • Πάρκινγκ
  • Ασανσέρ
  • Αποθήκη

Περιγραφή

Πωλείται υπό κατασκευή διαμέρισμα έκτασης 57 τ.μ στον Πρωταρά. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο, μία αποθήκη. Το διαμέρισμα έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Διαθέτει έπιπλα, κοινόχρηστη πισίνα, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικό, θέση στάθμευσης, ανελκυστήρα, συναγερμό, αποθήκη.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοποθεσία

Παρόμοια ακίνητα

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο