επωληθη
- Κωδικός 39978
- Προς πώληση, προς ενοικίαση Πωλείται
- Τύπος Διαμέρισμα
- Εμβαδόν 60 m²
- Περιοχή Θεσσαλονίκη
- Τοποθεσία Θεσσαλονίκη - Δήμος (Θεσσαλονίκη)
- Αριθμός δωματίων 3
Χαρακτηριστικά
- Έτος κατασκευής: 1972
- Έτος ανακαίνισης: 2012
- Αριθμός δωματίων: 3
- Bathrooms: 1
- Bedrooms: 2
- WCs: 1
- Απόσταση από τη θάλασσα: 1200 μ
- Απόσταση απο αεροδρόμιο: 18.8 χλμ
Περιγραφή
Πωλείται διαμέρισμα έκτασης 60 τ.μ στη Θεσσαλονίκη. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ημιυπόγειο και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, μία κουζίνα, ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα έχει εσωτερική διαρρύθμιση. Διαθέτει έπιπλα, κλιματιστικό.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή της Άνω Πόλης.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.
Τοποθεσία
Παρόμοια ακίνητα
Πωλείται



- Κωδικός 49284
- Εμβαδόν 110 m²
- Αριθμός δωματίων 3
Πωλείται



- Κωδικός 33798
- Εμβαδόν 92 m²
- Αριθμός δωματίων 3
Πωλείται



- Κωδικός 63867
- Εμβαδόν 42 m²
- Αριθμός δωματίων 2
Πωλείται



- Κωδικός 49290
- Εμβαδόν 147 m²
- Αριθμός δωματίων 4
Πωλείται



- Κωδικός 49282
- Εμβαδόν 95 m²
- Αριθμός δωματίων 3
Πωλείται



- Κωδικός 63438
- Εμβαδόν 122 m²
- Αριθμός δωματίων 4
Πωλείται



- Κωδικός 61829
- Εμβαδόν 120 m²
- Αριθμός δωματίων 4








