1 500 000 €
300 €/m²
Property 2841 photo 1
Property 2841 photo 2
Property 2841 photo 3
Property 2841 photo 4
Property 2841 photo 5

Χαρακτηριστικά

  • Απόσταση από τη θάλασσα: 150 μ
  • Αποστ. εώς πλησ. πόλη: 0,15 χλμ
  • Απόσταση απο αεροδρόμιο: 16 χλμ

Υπηρεσίες

  • Πάρκινγκ
  • Θέα στη θάλασσα

Περιγραφή

Πωλείται οικόπεδο στο κέντρο ενός ανεπτυγμένου χωριού στο νησί της Κέρκυρας. Το οικόπεδο των 5.000 τ.μ. έχει συντελεστή δόμησης 1.200 τ.μ.

Πάνω σε αυτό, υπάρχει μια παλιά βίλα που μπορεί να ανακατασκευαστεί. Η τοποθεσία είναι ιδανική για την κατασκευή ενός boutique ξενοδοχείου.

Η περιοχή είναι πολύ πράσινη παντού, και απέχει μόλις 150 μέτρα από την παραλία. Το χωριό διαθέτει όλες τις ανέσεις για άνεση και ευχαρίστηση.

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς γειτονικού οικοπέδου εμβαδού 4500 τ.μ προκειμένου να ενωθούν με σκοπό τη συνολική κατασκευή.



Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοποθεσία

Παρόμοια ακίνητα

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο