Στόχοι Ανάπτυξης Grekodom 2022

Ο Γενικός Διευθυντής της Grekodom Development, Βλαδίμηρος Παπουνίδης, μίλησε για το 2021 που πέρασε, ενώ μοιράστηκε και τα σχέδια της εταιρείας για το 2022.

Στα τέλη του 2021, η Grekodom Development απέδειξε τη βιωσιμότητά της ακόμη και στις δύσκολες συνθήκες που αναπτύχθηκαν στην αγορά ακινήτων πέρυσι. Η κύρια λίστα εργασιών έχει ολοκληρωθεί. Τα ημιτελή έργα αναβάλλονται για το 2022. Η εταιρεία έχει προσαρμόσει την πολιτική της δίνοντας προτεραιότητα σε επενδυτικά έργα στα οποία εργάζεται ανεξάρτητα. Με βάση αυτή την απόφαση αυτή, οι πόροι της Grekodom Development έχουν ανακατανεμηθεί.

Σχετικά με τα αναπτυξιακά έργα της Grekodom

Ένα από τα επενδυτικά έργα της εταιρείας είναι το έργο στην περιοχή Νικήτης στη χερσόνησο της Χαλκιδικής - Bomo Nikiti Apartments. Το αυξημένο ενδιαφέρον για νέες κατοικίες στη μεσαία κατηγορία τιμών μας ώθησε να υλοποιήσουμε αρκετά ακόμη έργα στην Ελλάδα. Το 2022 θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε ένα project στη Θεσσαλονίκη - Bomo Kapetan Agra Aparments.
Η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει νέα έργα στο περιοχή της χερσονήσου Χαλκιδικής - θα σχεδιαστούν για επενδυτές από άλλες χώρες. Ήδη ένα από αυτά - ένα συγκρότημα κατοικιών στις Καλύβες (χερσόνησος Σιθωνίας) - βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης και λήψης οικοδομικών αδειών.

Η Grekodom Development έδωσε επίσης προσοχή σε μια πολλά υποσχόμενη περιοχή όπως η Περαία, Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία σχεδιάζει να χτίσει κατοικίες στα προάστια της Θεσσαλονίκης. Ήδη, αυτή η περιοχή διακρίνεται από μια ιδιαίτερη επενδυτική ελκυστικότητα και στο εγγύς μέλλον, το ενδιαφέρον για αυτήν θα αυξηθεί, καθώς υπάρχει ένας επιτυχημένος συνδυασμός αστικών ανέσεων και χαρακτηριστικών μιας τουριστικής περιοχής.

Το 2022, η Grekodom Development σχεδιάζει να ξεκινήσει εργασίες σε τέσσερα νέα έργα σε πόλεις:

• Στην Αθήνα - Bomo Sosou Apartments, Bomo Vouliagmeni Apartments και Bomo Koukaki Apartments.
• Στη Θεσσαλονίκη – Bomo Vitsi Apartments.

Πληροφορίες για πολλά υποσχόμενα επενδυτικά σχέδια μπορείτε να βρείτε στα νέα της εταιρείας.

Νέες κατευθύνσεις

Προκειμένου να αυξήσει την επιρροή της, η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει ένα δεύτερο γραφείο στην Ουκρανία το 2022.
Η China Grekodom Development βρίσκεται επίσης στο πεδίο βλέψης της εταιρίας. Σχεδιάζεται εντατικοποίηση των εργασιών στον τομέα αυτό, αφού από εκεί προέρχεται μεγάλος αριθμός επενδυτών που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ακίνητα στο πλαίσιο του προγράμματος Golden Visa.

Το 2021, υπήρξε αυξημένο ενδιαφέρον για πολυτελή ακίνητα στα ελληνικά νησιά της Κέρκυρας και της Κρήτης. Η εταιρεία Grekodom Development ήδη από τα τέλη του περασμένου έτους ξεκίνησε τις εργασίες για την προσέλκυση επενδυτών σε αυτήν την περιοχή και θα το συνεχίσει και το νέο έτος. Συνάπτει συμβάσεις με πωλητές, προσλαμβάνει νέους υπαλλήλους, σχεδιάζει να ανοίξει δεύτερο γραφείο στο νησί της Κέρκυρας.

Οργανωτικοί Στόχοι

Η Grekodom Development θεωρεί ότι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας είναι τους πιο σημαντικούς στόχους για το μέλλον. Ειδικότερα, το 2022, η εταιρεία σχεδιάζει να επισπεύσει τη διαδικασία αγοραπωλησίας. Συνοδεύει τον πελάτη σε κάθε στάδιο της συναλλαγής μιας και η μείωση του χρόνου που αφιερώνεται από την επιλογή ενός ακινήτου έως την υπογραφή του συμβολαίου είναι επωφελής και για τα δύο μέρη. Ένας από τους τρόπους επίλυσης αυτού του προβλήματος είναι η ενίσχυση της απομακρυσμένης υποστήριξης για τους πελάτες της εταιρείας.

Γίνονται εργασίες για την επίσπευση της απόκτησης άδειας παραμονής στην Ελλάδα για επενδυτές. Ακόμα και τώρα, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να υποβάλει την αίτηση ηλεκτρονικά. Για το θέμα αυτό, οι κρατικές υπηρεσίες έχουν παράσχει ξεχωριστό «παράθυρο».
Η απουσία δυσκολιών στην εγγραφή συμβάλλει στην αύξηση του ενδιαφέροντος για το επενδυτικό πρόγραμμα «Golden Visa». Μέχρι το τέλος του 2021, 28.000 επενδυτές με τις οικογένειές τους είχαν ήδη λάβει άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Το 2022, η ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να διατηρήσει τη θέση της ως αξιόπιστο περιουσιακό στοιχείο στο πακέτο επενδυτών από διάφορες χώρες.

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο