4 τρόποι για να βελτιώσετε τη στρατηγική σας για αγορά επενδυτικών ακινήτων

4 τρόποι για να βελτιώσετε τη στρατηγική σας για αγορά επενδυτικών ακινήτων

Το τεράστιο πλεονέκτημα της επένδυσης σε ακίνητα είναι η δυνατότητα στη συνέχεια να λάβετε ένα καλό εισόδημα. Οι ευκατάστατοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι τα κέρδη τους μπορούν και πρέπει να αυξηθούν όχι μόνο σε βάρος των δικών τους, αλλά και εξωτερικών πόρων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία μεσιτείας που ονομάζεται χρηματοοικονομική μόχλευση για να βελτιώσετε την στρατηγική σας για ακίνητα και επενδύσεις.
Υπάρχουν τέσσερις γνωστές μέθοδοι.

 

1. Χρήση κεφαλαίων 
 
️↪️ Μπορείτε να λάβετε υποθήκη ή και να εμπλέξετε επενδυτές στην επιχείρηση που θα επενδύσουν μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσετε τα κεφάλαια των συνεργατών για να αγοράσετε το ακίνητο. Ως επιτυχημένη χρήση χρηματοδότησης κατά την επένδυση, μπορούμε να αναφέρουμε την επένδυση μιας πολυκατοικίας στην Ελλάδα. Η τράπεζα μας έδωσε ένα δάνειο, το ποσό του οποίου ήταν το 80% της αξίας του ακινήτου. Στη συνέχεια προσελκύσαμε συνεργάτες - επενδυτές και υπογράψαμε μαζί τους συμφωνία για την από κοινού πληρωμή της αρχικής πληρωμής και του ποσού αποκατάστασης. Έτσι χρησιμοποιήσαμε τα κεφάλαια άλλων (σύστημα ORM) για να αγοράσουμε αυτό το σπίτι. 
 
2. Χρήση χρόνου
 
↪️️ Σε περίπτωση παθητικής επένδυσης, χρησιμοποιήστε το χρόνο των ενεργών συνεργατών σας που θα αναζητήσουν ένα αντικείμενο και θα πραγματοποιήσουν μια συναλλαγή. Εσείς, ως παθητικός επενδυτής, επενδύστε τα κεφάλαιά σας. Εάν συμμετέχετε σε κοινοπραξία, κάνετε μια συμφωνία μαζί με άλλους επενδυτές και απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα του συστήματος ORM. 
Πολλοί εκατομμυριούχοι εξοικονομούν χρόνο προσλαμβάνοντας έναν διαχειριστή ακινήτων. Αρκεί να έχουν ένα μηνιαίο κέρδος. Όταν σχεδιαστεί σωστά, η στρατηγική χρόνου σας αποδίδει μερίσματα. 
 
3. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία κάποιου άλλου
 
️↪️ Εάν ξεκινάτε απλώς την πορεία της επένδυσης σε ακίνητα και δεν έχετε την απαραίτητη εμπειρία, μπορείτε να μελετήσετε τις βέλτιστες πρακτικές άλλων ανθρώπων. 
Στην αρχή της δραστηριότητάς μας, χρησιμοποιήσαμε ενεργά την εμπειρία άλλων ανθρώπων και αυτό μας βοήθησε να εισέλθουμε επιτυχώς στην αγορά και να αποκτήσουμε ακίνητα 
Η Μαρία έγινε πραγματικό παράδειγμα για εμάς - ο αντιπρόεδρος ενός επενδυτικού ταμείου και ένας ασυναγώνιστος άσος στον τομέα των κοινοπρακτικών δανείων. Έχει εργαστεί προσωπικά σε έργα που αφορούσαν τεράστια ποσά άνω του 1,5 δισ. Δολαρίων. 
Η Μαρία πραγματοποίησε τις περισσότερες συναλλαγές για λογαριασμό του εργοδότη της, αλλά τα σχέδιά της περιελάμβαναν τα δικά της έργα (ωστόσο, αυτό παρεμπόδισε η απίστευτη απασχόλησή της). Δεν είχαμε τόση εμπειρία όσο η Μαρία, και παρόλο που είχαμε πολύ περισσότερο χρόνο, ήταν πολύ πιο γρήγορη στην αξιολόγηση και το κλείσιμο των συμφωνιών. 
Η συνεργασία με ένα τόσο έμπειρο άτομο διευκόλυνε την ομάδα μας να κερδίσει την εμπιστοσύνη των δανειστών και των μεσιτών. Έτσι, η εμπειρία κάποιου άλλου μας βοήθησε να διευρύνουμε τις δικές μας γνώσεις, κερδίζοντας παράλληλα χρήματα σε επενδύσεις σε ακίνητα. 
 
4. Χρήση της ιδιοκτησίας σας
 
↪️ Όσο περισσότερα ακίνητα έχετε, τόσο μεγαλύτερες είναι οι επενδυτικές σας ευκαιρίες και τόσο μεγαλύτερο το κέρδος σας. 
Ας υποθέσουμε ότι νοικιάζετε μόνο ένα διαμέρισμα. Εάν χάσετε τον ενοικιαστή σας, το εισόδημά σας μηδενίζεται. Ταυτόχρονα, κανείς δεν θα ακυρώσει τις πληρωμές υποθηκών και ασφαλίσεων. Εάν είστε ιδιοκτήτης δύο διαμερισμάτων, τότε σε περίπτωση απώλειας ενός ενοικιαστή, εξακολουθείτε να λαμβάνετε το μισό του αρχικού ποσού. Ενοικιάζοντας δέκα διαμερίσματα, θα εξοικονομήσετε 9/10 του εισοδήματός σας σε παρόμοια κατάσταση. Τώρα υπολογίστε τι θα συμβεί εάν είστε ιδιοκτήτης εκατό διαμερισμάτων. Σε αυτήν την περίπτωση, χάνετε μόνο το ένα τοις εκατό του κέρδους σας. Νομίζω ότι η ουσία είναι ξεκάθαρη. Η χρηματοοικονομική μόχλευση είναι πάντα θετική, ειδικά αν έχετε να κάνετε με μεγάλα ακίνητα. 
Συγκρίνω. Μια μηνιαία αύξηση ενοικίου 30 $ θα σας δώσει επιπλέον 360 $ ετησίως εάν νοικιάσετε ένα διαμέρισμα. Αλλά αν είστε ιδιοκτήτης ενός ακινήτου 100 διαμερισμάτων, τότε αυξάνοντας το ενοίκιο, ένα χρόνο αργότερα θα εμπλουτιστείτε με επιπλέον 36 χιλιάδες δολάρια. Η διαφορά είναι εντυπωσιακή, έτσι δεν είναι; 
Επιπλέον, η ακίνητη περιουσία μεγάλης κλίμακας καθιστά πιο επικερδή την πρόσληψη διοικητικού προσωπικού. Ως αποτέλεσμα, η κατοχή περισσότερων αντικειμένων σημαίνει λιγότερη δουλειά. 

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο