5 πολλά υποσχόμενες πολεις στην Ελλάδα για μόνιμη μετακόμιση

Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη ευρωπαϊκή χώρα με ήπιο μεσογειακό , πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά και φιλικούς, καλοπροαίρετους ανθρώπους. 

 

 

Γιατί οι Ρώσοι επιλέγουν την Ελλάδα για να μετακομίσουν σε μόνιμη κατοικία; 

➥ Οι Ρώσοι που σκέφτονται να μεταναστεύσουν πρέπει να επιλέξουν την Ελλάδα, επειδή: 

     • υπάρχει απλό πρόγραμμα για την απόκτηση άδειας διαμονής. 
     • το βιοτικό επίπεδο στη χώρα αντιστοιχεί στο μέσο Ευρωπαίο. 
     • υπάρχει μεγάλη ρωσική κοινότητα. 
     • για να λάβετε άδεια παραμονής και να μετακομίσετε, δεν χρειάζεται να συλλέξετε τεράστιο αριθμό εγγράφων και να γνωρίζετε καλά την ελληνική γλώσσα. 
     • Όσοι επιθυμούν να μετακομίσουν στην Ελλάδα το 2021 μπορούν να επιλέξουν την κατάλληλη πόλη από πολλές πολλά υποσχόμενες επιλογές.

    

Οι ελληνικές πόλεις καλύτερες για μετανάστευση ✔️ 

Οι πιο δημοφιλείς ελληνικές πόλεις για τη μετάβαση σε μόνιμη κατοικία μεταξύ των Ρώσων θεωρούνται οι εξής: 

➟ ΑθήναΙστορικό, πολιτιστικό, εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο της Ελλάδας με εξαιρετικά ανεπτυγμένη υποδομή. Στην πρωτεύουσα, είναι ευκολότερο να βρείτε μια μόνιμη, πολλά υποσχόμενη δουλειά με αξιοπρεπή μισθό, να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αποκτήσετε ένα καλό εισόδημα από την ενοικίαση ακινήτων. 

➟ Θεσσαλονίκη. Μια σύγχρονη ανεπτυγμένη πόλη με μεγάλη αγορά ακινήτων, καλά διαμορφωμένα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και εμπορικά συστήματα. Το επίπεδο μισθών στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στον εθνικό μέσο όρο. Πρέπει επίσης να σημειωθεί το ευνοϊκό εύκρατο κλίμα και η υγιής οικολογία. 

➟ ΗράκλειοΣε αυτήν την πόλη -λιμάνι, που βρίσκεται στο νησί της Κρήτης και βρέχεται από δύο θάλασσες ταυτόχρονα, το Αιγαίο και το Κρητικό, μπορείτε να νοικιάσετε φθηνά ένα διαμέρισμα ή σπίτι. Το Ηράκλειο, που πήρε το όνομά του από τον αρχαίο Έλληνα ήρωα Ηρακλή, είναι πολύ πλούσιο σε αξιοθέατα. 

➟ Ρόδος. Ένα νησιωτικό θέρετρο που βρίσκεται ανάμεσα στη Μεσόγειο και το Αιγαίο. Το νησί φημίζεται για την καθαριότητα, την ομορφιά και τον εξωραϊσμό, την καλά ανεπτυγμένη τουριστική υποδομή. Όσοι έχουν μετακομίσει στη Ρόδο για μόνιμη κατοικία θα μπορούν να βρουν μόνιμη δουλειά εδώ και να νοικιάσουν ή να αγοράσουν κατοικία χωρίς κανένα πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί το καλά ανεπτυγμένο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης. 

Λάρισα. Η πέμπτη μεγαλύτερη ελληνική πόλη, απλωμένη στη γραφική θεσσαλική κοιλάδα, στη δεξιά όχθη του ποταμού Πηνειού. Η ζεστή πόλη είναι γεμάτη στο πράσινο και ταυτόχρονα διακρίνεται από ένα ανεπτυγμένο οικονομικό και μεταφορικό σύστημα. Η εκτεταμένη ακτογραμμή και η υπέροχη φύση καθιστούν τη Λάρισα έναν πολύ ελκυστικό προορισμό για τουρίστες από όλο τον κόσμο. 

Η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα σήμερα δεν είναι μόνο μια ευχάριστη, αλλά και μια συμφέρουσα ευκαιρίαΟι τιμές των κατοικιών εξακολουθούν να είναι πολύ ελκυστικές, αν και τα σπίτια έχουν σταματήσει να πέφτουν σε τιμή. Οι φόροι και οι τιμές των τροφίμων είναι σημαντικά χαμηλότεροι από ό, τι στις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για όσους σκέφτονται να μεταναστεύσουν στην Ελλάδακαλό θα ήταν να βιαστούν για να μην χάσουν την ευνοϊκή περίοδο. 

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο