Πένθος στην οικογένεια Μουζενίδη

Η οικογένεια Μουζενίδη θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της από καρδιάς για το πλήθος των μηνυμάτων συμπαράστασης και συμπόνοιας που λαμβάνει στο μεγάλο πένθος που βιώνει από την απώλεια του λατρεμένου συζύγου, πατέρα, υιού, παππού, αδελφού και θείου Μπόρις Μουζενίδη.
 
Η εξόδιος ακολουθία του ιδρυτή και Προέδρου του Ομίλου Μουζενίδη, Μπόρις Μουζενίδη, θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα της Πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.
 
Αντί στεφάνων η οικογένεια παρακαλεί, όσοι επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα σε ένα από τα κάτωθι Ιδρύματα:
 
Α. Ορφανοτροφείο Μέλισσα: Αριθμός λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: GR 91 0110 2100 0000 2104 8003 038
 
Β. Λάμψη σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες β. Ελλάδος: Αριθμός λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: GR 14 0110 2110 0000 2114 8008 937
 

Μετά την ξαφνική απώλεια του Προέδρου του Ομίλου μας, η Διοίκηση ανακοινώνει τη συνέχιση του οράματος και του έργου που ξεκίνησε και υπηρετούσε όλα αυτά τα χρόνια ο Μπόρις Μουζενίδης. Με πίστη και αφοσίωση στα πιστεύω του εκλιπόντος Προέδρου μας, τη συνέχιση του έργου του Ομίλου αναλαμβάνει ο γιος του, κύριος Ιωάννης Μουζενίδης, πάντοτε δίπλα στους εργαζόμενους και συνεργάτες μας.

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο