Η Grekodom Development θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα του Ελληνικού

Η Grekodom Development A.E, αντλώντας από την πολυετή εμπειρία της στον τομέα πωλήσεων και κατασκευής ακινήτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους πελάτες και τους συνεργάτες της ότι η εταιρεία θα συνεισφέρει στο μεγαλύτερο επενδυτικό έργο του Ελληνικού στην Αθήνα.

Το μεγάλο έργο του Ελληνικού ανοίγει ευκαιρίες για πολλούς επενδυτές. Η Grekodom Development δεν αποτελεί εξαίρεση. Μαζί με συνεργάτες, η εταιρεία θα συμμετάσχει σε ένα τόσο μεγάλο έργο. Οι πελάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν κερδοφόρα ακίνητα ή να ξεκινήσουν την κατασκευή τους σε αυτό το μεγάλο έργο. Η επένδυση στο Ελληνικό δεν είναι μόνο μια μοναδική ευκαιρία, αλλά και μια πολλά υποσχόμενη επένδυση στο μέλλον. Στόχος του έργου είναι η πλήρης ανακατασκευή του πρώην αερολιμένα της πρωτεύουσας του Ελληνικού με έκταση 6.200.000 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο θα είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα. Για τη χώρα το έργο έχει πραγματικά μεγάλη συμβολική και οικονομική σημασία. Αυτό υποδηλώνει ότι η Ελλάδα αφήνει πίσω της μια δεκαετή οικονομική κρίση και ύφεση. Το Ελληνικό συμβολίζει την αρχή μιας νέας εποχής. Η ανοικοδόμηση της περιοχής θα προσφέρει θέσεις εργασίας σε 10.000 άτομα. Μετά την ολοκλήρωση, θα δημιουργηθούν 70.000 θέσεις εργασίας.

Το Ελληνικό είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα έργα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με έργα αξίας αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ στην περιοχή του πρώην αεροδρομίου. Οι επενδύσεις περιλαμβάνουν: δόμηση κατοικιών, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, εμπορικά ακίνητα, χώρους οικογενειακής αναψυχής, μουσεία, πολιτιστικά κέντρα, κέντρα υγείας, αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους αναψυχής, επιχειρηματικό πάρκο εκπαίδευσης, έρευνας και επιχειρηματικότητας, καθώς και πλήρη διαμόρφωση της ήδη υπάρχουσας μαρίνας. Οι επενδύσεις περιλαμβάνουν επίσης τον εκσυγχρονισμό ολόκληρης της ακτογραμμής, η οποία μαζί με το πάρκο θα αποτελέσει το μεγαλύτερο αξιοθέατο του έργου.

Το συγκεκριμένο έργο είναι η μεγαλύτερη επένδυση στην ανάπτυξη αστικών υποδομών στην Ευρώπη, με στόχο την έγχυση νέων επενδύσεων και την εφαρμογή τους στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού, της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και του περιβάλλοντος. Μια τόσο μεγάλη επένδυση αναμένεται να έχει αντίκτυπο όχι μόνο στην περιοχή της Αττικής, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Επιπλέον, η ανοικοδόμηση του Ελληνικού αναμένεται να συμβάλει στην ανάπτυξη της πόλης της Αθήνας ως ενός από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, καθώς το έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία νέων κατοικιών, αρχιτεκτονικών αξιοθέατων, καθώς και θεματικών τουριστικών εγκαταστάσεων. Το έργο έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει περισσότερους από 1 εκατομμύριο νέους τουρίστες, καθώς και να αυξήσει σημαντικά τη μέση διάρκεια διαμονής των τουριστών στην Αθήνα .

Ακολουθήστε τα νέα της Grekodom Development για να ενημερώνεστε σχετικά με τις τελευταίες αλλαγές και προσθήκες σε αυτό το έργο. Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε τα νέα μας από την Ελλάδα.

Foto: https://thehellinikon.com/gallery-el/

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο