ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Μεγάλη αεροπορική εταιρία της αραβικής χερσονήσου δείχνει τον τρόπο για ασφαλή αεροπορικά ταξίδια . Συγκεκριμένα η πρώτη πτήση της εν λόγω εταιρίας με προορισμό την Τυνησία πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου και πριν την επιβίβαση στο αεροσκάφος ελέγθηκαν όλοι οι επιβάτες . Οσοι από αυτούς βρέθηκαν αρνητικοί στον κορονωϊό ,επιβιβάσθηκαν αφού προηγουμένως παρέλαβαν ένα πιστοποιητικό που επιβεβαίωνε ότι ήταν υγιείς.

Η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία προσέφερε τα τεστ για τον κορονωϊό στους επιβάτες της, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από την αρμόδια Αρχή Υγείας του κράτους στο αεροδρόμιο. Τα αποτελέσματα του τεστ σε κάθε επιβάτη γίνονταν γνωστά σε δέκα λεπτά. 

Στην διαδικασία ελέγχου των επιβατών για την επιβίβαση ελήφθησαν όλα τα προστατευτικά μέτρα που προβλέπονται για το προσωπικό του check-in ( μάσκες και γάντια), υπήρχε απόσταση ασφαλείας μεταξύ των επιβατών οι οποίοι φορούσαν μάσκες στο αεροδρόμιο αλλά και στο αεροπλάνο.

Κατά την διάρκεια της πτήσης διατίθεται γεύμα και ποτό με όλους τους κανόνες ασφαλείας , αλλά δεν διατίθενται περιοδικά εφημερίδες και άλλα έντυπα. Επιτρέπονται φορητοί υπολογιστές, τσάντες, παιδικά είδη και χαρτοφύλακες, αλλά απαγορεύονται οι χειραποσκευές εντός του αεροπλάνου.

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο