Η Grekodom Development θα συμμετάσχει στην έκθεση ακινήτων στο Αμπού Ντάμπι

Το επενδυτικό συνέδριο του Αμπού Ντάμπι θα διεξαχθεί στις 31 Οκτωβρίου στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Αμπού Ντάμπι στο Al Khaleej Al Arabi. Organizer - IREIS - μια επιχειρηματική πλατφόρμα που συγκεντρώνει κορυφαίους παίκτες στη διεθνή αγορά ακινήτων.

Η Grekodom και η Enterprise Greece θα συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση Ακινήτων και Επενδύσεων στο Αμπού Ντάμπι στο περίπτερο - Α2-Β2.

Οι εκπρόσωποι της GREKODOM DEVELOPMENT θα σας ενημερώσουν για τις ευκαιρίες επενδύσεων:

· Τουριστικά ακίνητα: μικρά ξενοδοχεία, μεγάλα ξενοδοχεία, διαμερίσματα και διαμερίσματα σε περιοχές θέρετρων που μπορούν να ενοικιαστούν σε τουρίστες

· Ανακατασκευή στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη

· Το μεγαλύτερο έργο στο βόρειο τμήμα της Ελλάδας στο Κριαρίτσι

· Καινούργιο έργο - ένα συγκρότημα διαμερισμάτων Bomo Nikiti Apartments, η κατασκευή του οποίου μόλις ξεκίνησε.

Το συγκρότημα κατοικιών Kriaritsi αποτελεί ιδανική λύση για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα εξοχικό σπίτι στη χερσόνησο της Χαλκιδικής. Ο πελάτης έχει την ευκαιρία να επιλέξει ανεξάρτητα μια τοποθεσία και ένα πρότυπο σχέδιο για το μελλοντικό εξοχικό σπίτι.

 

Πληροφορίες για τους επισκέπτες στην έκθεση στο Αμπού Ντάμπι

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ADNEC (Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο Αμπού Ντάμπι), που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο και τα αξιοθέατα της πόλης. Το Aloft Abu Dhabi Hotel είναι ένας ιδανικός χώρος για την έκθεση.

6 λόγοι για να επισκεφθείτε τη διεθνή έκθεση:

1. Γνωρίστε τα τελευταία έργα από τους κορυφαίους developers

2. Λάβετε απαντήσεις σε ερωτήσεις από εμπειρογνώμονες ακινήτων από όλο τον κόσμο

3. Μάθετε για τις τελευταίες τάσεις στην αγορά ακινήτων στις τοπικές και διεθνείς αγορές

4. Παρακολουθήστε συνέδρια και άλλα γεγονότα της έκθεσης

5. Συνδυάστε τη λύση των επιχειρηματικών ζητημάτων με διακοπές στο Αμπού Ντάμπι

6. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για τους επισκέπτες

Μπορείτε να εγγραφείτε στην έκθεση στο http://www.realestateshow.ae/visitor-registration.html Θα πρέπει να συμπληρώσετε το όνομα, την περιοχή ενδιαφέροντος, τα στοιχεία επικοινωνίας και να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις. Η πρόσκληση θα έρθει στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ελάτε στην έκθεση Abu Dhabi Investment Conference, λάβετε πλήρεις πληροφορίες για τα ακίνητα της Ελλάδας από πρώτο χέρι και μάθετε για νέες κερδοφόρες προσφορές ακινήτων στα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας - στη χερσόνησο της Χαλκιδικής, στα νησιά της Κρήτης και της Κέρκυρας.

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο