Η Grekodom Development θα συμμετάσχει στην έκθεση Second Home Expo Utrecht

Η Grekodom Development θα συμμετάσχει σε μία από τις πιο γνωστές εκθέσεις ακινήτων - Second Home Expo Utrecht. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 - 6 Οκτωβρίου στην Ουτρέχτη Ολλανδίας, στο εκθεσιακό κέντρο Jaarbeurs. Στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε μία από τις μεγαλύτερες κτιματομεσιτεικές εταιρείες Grekodom Development, καθώς και να γνωρίσετε τα μεγάλα έργα της εταιρείας, όπως το έργο Kriaritsi και το Bomo Nikiti Apartments.

Επισκεφθείτε μας στο περίπτερο 521!

Για ποιούς θα έχει ενδιαφέρον το Second Home Expo Utrecht

● για όσους ονειρεύονται ένα σπίτι στο εξωτερικό

● για όσους θέλουν να κάνουν μια επιτυχημένη επένδυση

● για όσους ενδιαφέρονται για νομικές και φορολογικές πληροφορίες σχετικά με την αγορά κατοικίας στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει σεμινάρια από κορυφαίους επαγγελματίες στην αγορά ακινήτων. Θα μιλήσουν για τις τρέχουσες τάσεις στον τομέα, τις αλλαγές στη φορολογία και την καταλληλότητα της αγοράς ακινήτων σε άλλες χώρες.

Πληροφορίες επισκεπτών

Διεύθυνση: CC Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ανοιχτή σε όλους τους επισκέπτες. Μια κάρτα πρόσκλησης μπορεί να εκδοθεί στην είσοδο. Κατά την εγγραφή, πρέπει να καθορίσετε τα εξής στοιχεία: όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πόλη διαμονής και αριθμό επισκεπτών. Τα παιδιά κάτω των 16 ετών μπορούν να παρακολουθήσουν το Second Home Expo Utrecht συνοδευόμενα από ενήλικες. Οι επιλογές διαμονής κατά τη διάρκεια της έκθεσης είναι εύκολο να βρεθούν στο Booking.com ή μέσω του συνεργάτη της έκθεσης Postillion Hotel. Υπάρχει εστιατόριο στο χώρο του ξενοδοχείου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο για να φτάσετε στην έκθεση. Ο 24ωρος χώρος στάθμευσης του κέντρου έχει σχεδιαστεί για 4300 θέσεις. Κόστος - 4 € ανά ώρα. Η κράτηση είναι διαθέσιμη. Διάφορες θέσεις στάθμευσης προορίζονται για άτομα με ειδικές ανάγκες με ειδικό εισιτήριο στάθμευσης.

 

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο