Νέο σταγαστικό δάνειο της Κύπρου

Ονειρεύεστε να έχετε το δικό σας σπίτι ή διαμέρισμα με θέα το βουνό ή τη θάλασσα; Θέλετε τα παιδιά σας να μεγαλώνουν σε άνετες κλιματολογικές και περιβαλλοντικές συνθήκες; Συστήνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα ακίνητα στην Κύπρο. Με μπόνους για τους πιθανούς ιδιοκτήτες και τους πιο ευνοϊκούς όρους για την εξασφάλιση δανείου.

Βασικές προϋποθέσεις για τη λήψη δανείου

Ένα στεγαστικό δάνειο εκδίδεται από κυπριακές τράπεζες με εγγύηση το οποίο είναι το ίδιο με την αξία του αποκτηθέν ακινήτου. Αν σε κάποιο σημείο δεν μπορείτε να εξοφλήσετε το δάνειο, τότε η τράπεζα παίρνει το αγορασμένο διαμέρισμα. Η απόκτηση υποθήκης σε κυπριακή τράπεζα μπορεί να είναι μόνο εκείνη που έχει τεκμηριώσει τη φερεγγυότητά της. Ο κατάλογος των εγγράφων για τη σύναψη δανειακής σύμβασης σε κάθε τράπεζα μπορεί να διαφέρει.

Τιμές Στεγαστικών Δανείων

Οι τράπεζες προσφέρουν πολλές τιμές για στεγαστικό δανεισμό. Ο δανειολήπτης έχει την ευκαιρία να επιλέξει. Οι τιμές μπορεί να εξαρτώνται από τους εσωτερικούς δείκτες του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος ή να καθορίζονται σύμφωνα με το δείκτη EURIBOR. Κατά τη σύναψη μιας συμφωνίας, είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα υπολογιστεί εκ νέου ο δείκτης κάθε έξι μήνες.

Προκαταβολή και όροι δανείου

Για την εγγραφή μιας υποθήκης, είναι σημαντικό να έχετε ένα ποσό για να πληρώσετε αμέσως μέχρι και το 40% της πλήρους τιμής του ακινήτου. Αυτή θα είναι η πρώτη δόση. Ένα ενυπόθηκο δάνειο εκδίδεται για το υπόλοιπο ποσό. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να καλύψει το 70% της τιμής του ακινήτου. Το ποσό που λαμβάνεται με πίστωση θα πρέπει να επιστραφεί στην τράπεζα με τόκο τουλάχιστον σε 10 έτη. Μπορείτε να συντάξετε μια σύμβαση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η μέγιστη περίοδος καθορίζεται ξεχωριστά για κάθε πελάτη. Για παράδειγμα, εάν ο οφειλέτης είναι 40 ετών ο μέγιστος όρος θα είναι 30 έτη (70 έτη - 40 έτη). Με την πρόωρη εξόφληση του δανείου, θα χρειαστεί να καταβάλετε πρόστιμο.

Σχέδιο δόσεων από τον προγραμματιστή

Αν για κάποιο λόγο δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να πάρετε δάνειο από μια τράπεζα, μπορείτε να κανονίσετε ένα πρόγραμμα δόσεων με τον πωλητή. Αυτή η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή. Αλλά το πλήρες κόστος των ακινήτων θα πρέπει να καταβληθεί μέσα σε 24 μήνες, σε αντίθεση με μια τράπεζα που παρέχει μια υποθήκη για 10 ή περισσότερα χρόνια.

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο