Καινούργιο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων του Bomo Club

Τα καλά νέα για τους λάτρεις της ποιοτικής χαλάρωσης στην Ολυμπιακή Ακτή είναι η ανανέωση της αλυσίδας ξενοδοχείων Bomo. Το νέο 4 αστέρων Bomo Danai Hotel & Spa άνοιξε τις πόρτες του στους επισκέπτες. Το ξενοδοχείο για ρομαντικές και οικογενειακές διακοπές έγινε το 28ο στηναλυσίδα.

Τι είναι γνωστό για το νέο ξενοδοχείο

Το Bomo Danai Hotel & Spa δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο των ξενοδοχείων. Οι σχεδιαστές εργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια κλασική ατμόσφαιρα του δωματίου στο κτίριο, ώστε οι επισκέπτες του να απολαμβάνουν ομορφιά, γαλήνη και ρομαντισμό 24 ώρες την ημέρα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην ακτή της Πιερίας, 8χλμ. Από το θέρετρο της Κατερίνης. Από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας το ξενοδοχείο είναι εύκολα προσβάσιμο με ταξί.

Χαρακτηριστικά ξενοδοχείου

Σε τρεις ορόφους υπάρχουν 47 άνετα δωμάτια που κυμαίνονται από 27 έως 31 τ.μ.. Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε βεράντα ή μπαλκόνι, ορισμένα είναι με θέα στη θάλασσα. Για την άνεση των επισκεπτών: καθημερινή καθαριότητα, αλλαγή κλινοσκεπασμάτων μία φορά κάθε 3 ημέρες, ασύρματο WiFi, υπηρεσίες συνεδρίων. Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο με εξαιρετικό μενού, το οποίο αναπτύχθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις μοναδικές γαστρονομικές παραδόσεις της περιοχής Πιερίας.

Επιλογές διαμονής

Το ξενοδοχείο προσφέρει τρία είδη δωματίων. Η κατηγορία Double είναι σχεδιασμένη για τέσσερα άτομα. Κατάλληλο για οικογένειες με δύο παιδιά - έκταση 26-30 τ.μ.. 27 τ.μ.τα τρίκλινα δωμάτια και οι junior σουίτες με θέα στην πισίνα είναι ιδανικά για μια ρομαντική απόδραση. Οι σουίτες Junior είναι ιδανικές για νεόνυμφους. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με χρηματοκιβώτιο, κλιματισμό, στεγνωτήρα μαλλιών, μίνι μπαρ και τηλεόραση.

Υποδομή

2 πισίνες βρίσκονται στο χώρο του ξενοδοχείου. Μόνο η εσωτερική πισίνα είναι ανοιχτή όλο το χρόνο. Η αμμώδης παραλία απέχει 800 μ. από το Bomo Danai Hotel & Spa. Για τους οπαδούς του υγιεινού τρόπου ζωής, υπάρχει ένα γυμναστήριο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό γυμναστικής. Το Spa προσφέρει χαλαρωτικές περιποιήσεις και υδρομασάζ.

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο