Η διάσκεψη ICSIMAT θα παραγματοποιηθεί στην Χίο και στη Λέσβο

Από τις 17 έως τις 21 Ιουλίου, το Διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτομικού Μάρκετινγκ και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στα νησιά Χίου και Λέσβου του Βορείου Αιγαίου. Το κύριο θέμα θα αφορά τον τουρισμό και το στρατηγικό μάρκετινγκ. Ο διοργανωτής είναι το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αττικής, το οποίο δημιουργήθηκε το 2018. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την καθηγήτρια Andronika Cavura.

Ορισμένα οργανωτικά θέματα θα αντιμετωπιστούν από εκπροσώπους διαφόρων τμημάτων: το Υπουργείο Τουρισμού, διάφορους δήμους και χορηγούς. Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ και η διαδικτυακή πηγή GREKOMANIA θα παρέχουν ενεργή υποστήριξη. Ο χορηγός της εκδήλωσης είναι το κανάλι ΣΚΑΙ.

Συμμετέχοντες στη διάσκεψη

Οι εκπρόσωποι των διάσημων πανεπιστημίων καλούνται στην ICSIMAT: Πανεπιστήμιο του Καναδά Lawrence (Bolshoi Sudbury, Οντάριο), Τουρκικό Πανεπιστήμιο Yashar (Σμύρνη), Αμερικανικό Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (Oswego), Πανεπιστήμιο Νεάπολης Κύπρου (Νήσος Πάφος), Πανεπιστήμιο Γκουανταλαχάρα του Μεξικού παγκόσμια πανεπιστήμια εταίρων. Οι συμμετέχοντες θα περιλαμβάνουν εξουσιοδοτημένες κυβερνήσεις από διαφορετικές χώρες.

Κανόνες της διεθνούς διάσκεψης

Όπως προγραμματίστηκε από τους διοργανωτές, η εκδήλωση πρέπει να είναι μια έγκαιρη και διαδραστική διεθνής πλατφόρμα για επαγγελματίες του κλάδου και επιστήμονες από όλο τον κόσμο. Ο κύριος στόχος του ICSIMAT είναι να διαμορφώσει νέες προοπτικές και κατευθύνσεις για την ανάπτυξη του μάρκετινγκ στον κόσμο. Θα συζητηθούν καινοτόμες τεχνολογίες και παγκόσμιος τουρισμός. Ο στόχος είναι να καθοριστεί το μέλλον της έρευνας μάρκετινγκ και να εκτιμηθεί ο αντίκτυπος των καινοτόμων ψηφιακών τεχνολογιών σε αυτές. Οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο και να βρουν συνεργάτες για περαιτέρω εργασίες σε ορισμένα θέματα.

Πώς να γίνετε μέλος του ICSIMAT

Για να συμμετάσχετε στο συνέδριο, μία από τις αντιπροσωπείες πρέπει να στείλει ένα αίτημα στο icsimat.com. ή να στείλετε ένα αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να στείλετε τα επιστημονικά άρθρα σας. Θα διαβάζονται και θα τίθενται στη διάθεση των συμμετεχόντων στην ICSIMAT σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο