Η Grekodom Development θα συμμετάσχει στην έκθεση ATHENS REAL ESTATE EXPO 2019

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου. Ο χώρος που επιλέχθηκε είναι το εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας Grekodom Development θα σας περιμένουν στο περίπτερο B28

Η AREXPO είναι η πρώτη έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα. Προηγουμένως, παρόμοιες δραστηριότητες στη χώρα δεν πραγματοποιήθηκαν. Εκτός από τους πιθανούς αγοραστές, η έκθεση απευθύνεται σε όσους έχουν ανάγκη για επιχειρηματική συνεργασία και σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις τρέχουσες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα των ακινήτων. Για τους παίκτες ακίνητης περιουσίας, η AREXPO είναι μια μοναδική πλατφόρμα για την επέκταση των επιχειρηματικών επαφών.

Το ATHENS REAL ESTATE EXPO 2019 θα επισκεφθεί από έμπειρου; επαγγελματίες στους διάφορους τομείς: ακίνητα, επενδύσεις, ασφάλειες και κατασκευές. Επίσης, η έκθεση θα επισκεφθεί από επενδυτές από την Ελλάδα και άλλες χώρες. Οι ειδικοί θα μιλήσουν σε μια εκδήλωση για τις τάσεις της αγοράς. Οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν για την κατασκευή οικιστικών και μη οικιστικών ακινήτων στη χώρα, για το πρόγραμμα Golden Visa, να πάρουν επαγγελματικές συμβουλές για την πώληση και τη διαχείριση του ακινήτου, να μάθουν για τη δυνατότητα επένδυσης σε ακίνητα.

 

5 λόγοι για να επισκεφτείτε την AREXPO

Περισσότεροι από 50 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων εκπροσώπων της αγοράς ακινήτων.

Ευκαιρία να λάβετε συμβουλές από ειδικούς.

Ευκαιρία να γίνετε οι πρώτοι που θα μάθετε για τα νέα ακίνητα και τις ημερομηνίες ολοκλήρωσης της κατασκευής τους.

Ευκαιρία να συνάψετε μια συμφωνία, η οποία στο μέλλον θα φέρει μεγάλο κέρδος.

Δωρεάν σεμινάρια για τα τρέχοντα θέματα: "Golden Visa", "Η εξέλιξη της τουριστικής αγοράς ακινήτων", "Αλλαγές στους φόρους ακίνητης περιουσίας", "Ακατάληπτα στατιστικά στοιχεία για τη στεγαστική αγορά".

Στον επίσημο ιστότοπο της έκθεσης www.arexpo.gr μπορείτε να κάνετε εγγραφή.

 

Πώς θα φτάσετε στην έκθεση;

Το εκθεσιακό συγκρότημα HELEXPO MAROUSSI βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισιάς 39, στην περιοχή Μαρούσι. Είναι εύκολα προσβάσιμο με το αυτοκίνητο ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς - με το λεωφορείο X93 προς τη στάση του λεωφορείου της Κηφισιάς ή με το τραμ Νο 1, με το δρομολόγιο Πειραιάς-Κηφισιά. Μπορείτε επίσης να φτάσετε στον εκθεσιακό χώρο με τρένα για καθημερινά δρομολόγια προς το σταθμό Κηφισιάς. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος απέχει μόλις 25χλμ.

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο